Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

5 Eylül 2009 Cumartesi

Tutumlu Olmak İçin Püf Noktaları

Evlilik sadece iyi günlerde değil her an beraber olmak, sıkıntılara birlikte göğüs gerebilmek gerektirir. Aile yanında bireysel sorumluluğu fazlaca hissetmediğimiz için evlendikten sonra birçok konuda bir süre bocalamamız muhtemeldir.

Günümüzde ekonomik kriz nedeniyle bir çok ailenin temel sıkıntısını parasal mevzular oluşturuyor. Yuvayı dişi kuş yapar atasözü bu bağlamda da geçerli, çünkü evin maddi idaresi bilinçli bir kadının elinde olursa sıkıntılar o kadar azalıyor.

Diğer yandan sadece maddi alanda değil, ev işlerini yaparken kullanılan suda, enerjide, eşyalarda, yiyeceklerde tutumlu olmak gerekiyor. Tutumlu olmak hem dinimiz açısından da desteklenmiş olup bir evin refahı için olmazsa olmazlardandır.

Bu bağlamda bilgilerimizi arttırmaya yönelik bir blog var: Tutumlu Hayat. Kendilerini günlerde mutlu yaşamak için hazırlanmaktır
sözüyle tanıtıyorlar. Birçok konuda fikirler veriyor, tutumlu olmaya dair ipuçları sunuyorlar. Yeni bir hayata başlayacak olan ya da daha önce başlamış ama bilgilerini arttırmak isteyen herkesin okuması hem evimize hem devlet ekonomisine katkı sağlayacaktır.

Bilgiyle yaşayalım.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe