Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

25 Eylül 2009 Cuma

Modern Bir Yemek Masası

MDF Italia markasına ait bu resme rasladığımda çok şaşırdım. Zaman zaman çok modern dekorasyonlardan bıktığımı düşünsem de bu resmi çok beğenmemin nedeni sanırım farklı olmasıydı. Biliyorsunuz birçok şeyde olduğu gibi mobilyada da belli bir moda var ve son zamanlarda ülkemizde de hep aynı tarz kanepeler tv üniteleri masalar vs yaygınlaştı. Çok gördüğümüz için sıkılmaya başlıyoruz haliyle. Mdf Italia'nın kataloğunda son derece modern modeller olmasına rağmen farklı tasarımları ve yuvarlak hatlarıyla sempati uyandırıyor. Kataloguna buradan bakabilir, hayallere dalabilirsiniz. Ha tabi bunları yurt dışından da getirtebilirsiniz, ya da çok güvendiğiniz bir mobilyacıya yaptırabilirsiniz. Nasılı size kalmış fikir vermesi bizden.

Ayrıca pullu bir runner da ne kadar hoş olmuş değil mi? Kokoş bir millet olarak bunu nasıl akıl edemedik bu zamana kadar hayret.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe