Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

9 Eylül 2009 Çarşamba

Mutfaklarımızın Olmazsa Olmazı Borcam






Hazırlığından pişirmesine, sunumundan saklamasına kadar mutfakta kullanabileceğiniz ürünleri bir düşünün ve bu aşamaları gerçekleştirirken farklı araç gereç kullanarak karşı karşıya kaldığınız kalabalığı, bir de onların tek tek yıkanmasını… Mutfağınızın gizli kahramanı Borcamların hayatınıza kattığı kolaylık ile tüm bu işleri tek bir ürünle gerçekleştirebilirsiniz. Cam, yemeklerinizi hazırlama ve pişirme safhasında kullanabileceğiniz en sağlıklı malzemelerin başında geliyor. Bir de sizin hünerinizin eseri lezzetler, yine camın şık sunumuyla birleştiğinde Borcam’la pişen her yemek mutfak sanatına bir övgü niteliği taşıyor.

Yemek pişirmenin bir zevk ve sanat olduğu düşüncesini paylaşanlar, doğanın bize sunduklarını "camın berraklığı" ardında pişerken seyretmenin keyfini Borcam sayesinde yaşarlar. Emek ve sevgi katarak pişirilen yemekler, görünüşleri bozulmadan aynı Borcam ile sofraya sunulurlar. Servis öncesi ve sonrasında ise yemeğinizin güvenle saklanması amacıyla buzdolabına kaldırılabilirler. Bu özellikleriyle dostlara alınabilecek en akıllı hediye seçeneklerinden de biridir Borcam.

İster fırında, ister mikrodalga fırında, isterseniz elektrikli ocaklar üzerinde kullanabileceğiniz Borcamlarınızı alev dağıtıcı aparatı sayesinde gazlı ocaklar üzerinde de güvenle kullanabilirsiniz.

Paşabahçe güvencesi taşıyan Borcam ürünleri farklı şekil ve boylardaki seçenekleriyle mutfağınızda her türlü ihtiyaca cevap veriyor.

Dileyin Borcam’dan ne dilerseniz! www.borcampasabahce.com

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe