Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

10 Eylül 2009 Perşembe

Baş Ağrısı


Baş ağrıları çoğu zaman dayanılmaz olan durumlardır. Bu ağrılara, bir tablet ağrı kesici çözüm gibi görünse de aslında ağrı kesicilerin eklemlerdeki kıkırdak dokuyu ciddi şekilde zedelediği ve bu nedenle eklem sorunlarına yol açtığı bilinmektedir.

O zaman ne yapılmalıdır? Bu sorunun en güzel cevabı şifalı bitkilerdir. Anadoluda yüz yıllardır biriken otacı(şifalı bitkilerle tedavi) kültürü bir modern hastalığın daha düşmanı konumundadır. Baş ağrısı.

Baş ağrısının neden kaynaklandığının tespiti önemlidir:

Başınız ağrıyor ağrı enseden kabarıp yukarıya tepeye doğru yükseliyor. Bu durumda ensede ve vücudun genelinde bir ağırlık var ve hatta ensenin uyuşması da bütün bu rahatsızlıklara eşlik ediyor. Bu durum kollesterol yükselmesiyle açıklanabilecek bir durumdur. Kollesterolün düşürülmesi bu tür bir baş ağrısının giderilmesi anlamına gelmektedir.

Ne yapmalıyız:

Kollesterolün düşürülmesinde ceviz sıklıkla kullanılan bir şifalı bitkidir. Önceden dış kabuğunu soyduğunuz cevizleri(sert kabuktan bahsediyoruz) bir bardak ılık suda 6-7 saat bekletiniz. Bardaktaki suyun renginin değiştiğini ve hatta yoğunluğunun arttığını göreceksiniz. Daha sonra bu suyu içerek tüketiniz. Bu kürü 1 hafta uygulayıp 1 hafta bırakınız yaklaşık 3-5 haftda artık vücuttaki ağırlığın ve baş ağrılarınızın kalmadığını göreceksiniz.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe