Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

6 Eylül 2009 Pazar

Kalçalarınızda Günde 3-4 Dakika Ayırarak Zayıflatın


Basen eritmek çok kolay sizinde bildiğiniz gibi vücudumuz da en büyük kas içeren yerlerden birisi kalçalarımız. Bunun yanı sıra en kolay kilo almaya müsait bölgemiz de kalçamız. Çünkü bu bölgemizde yağ dokusu daha fazla olduğundan, kan dolaşımımız daha yavaş kaslarımızda daha yumuşak ve oldukça gevşemeye müsaittir.Tabi bunun yanı sıra, bizim vücudumuz da pek çok diğer oranla kalçalarımızı çalıştırıp, geliştirip, basenlerimi eritmenin yolu daha kolay.

Sadece ama sadece haftada 3 gün veya 4 gün 5-6 dakikamızı kalça hareketlerimize ayırarak çok kısa bir süre zarfında istediğimiz kalça demiyelim de basenlerimizin kalçalarımızın düzene şekle girdiğini görebiliriz. Fakat bahsettiğimiz gibi, eğer bu hareketleri düzenli olarak uygularsanız kalçanıza yoğunlaşırsanız haftada 3 gün, 5-6 dakika 6-7 ay bir sürede güzel kalçalarınızın olduğunu, ve basenlerinizin kalmadığını fark edeceksiniz.

Yüz aşağı yere uzanın. Alnın yerle temasını ve ayakların düz durmasına dikkat edin. Ellerinizi kalça kaslarının üzerine koyun. Kasları sıkın 6-7 saniye sıkıp kalça kasınızı bırakın. Bu hareketi 10 defa yapın. Boynunuzda bu hareketi yaparken, düz durmasına önem verin ve dikkat edin.

Yüzüstü uzanmaya devam edin. Ayaklarınızın parmak uçlarını sanki kalkacakmışsınız gibi ve kalça kaslarınızı 4-5 cm kadar yukarıya doğru kaldırın. Ve içimizden 5′e kadar sayın. Daha Sonra bırakın, bu hareketi 5 kez tekrar edin. Kolları kıvırdıktan sonra, önde kavuşturun ve alnınıza ellerinizi koyarak birleştirin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp kıvırın. Sol ayağınızın gökyüzüne bakacak şekilde iken, o bacağınızı 5 cm daha yukarı kaldırmaya çalışın. Aynı hareketi diğer, sağ bacağınızla yapın. Hareketi her bir bacağımızda 10 defa tekrarlayın.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe