Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

8 Ocak 2011 Cumartesi

İstek Araştırmalar: Siyah Oturma Grupları

Bu yaz evlenecek olan ve evinde siyah kanepe düşleyen İmren Hanım'ın ricası üzerine siyah kolyuklu dekorları araştırdık. Çok sayıda görsel olmasına rağmen, içinden göze hoş gelenleri ve uygulanabilir bulduklarımızı seçtik.

Siyah kiri gizlediği için çok kullanışlı olacağı düşünülse de, özellikle tüy ve tozu çok belli edecektir. Bu yüzden kumaş seçiminde nubuk ve kadife gibi kumaşlarda temizlik daha zor olabilir. Bu aralar çok yaygın olan ve de gayet hoş duran siyah deri koltukarı düşünüyorsanız, evin ofis havasına bürünmemesi için bazı noktalara dikkat edilmeli. Bu durumda yapılacak en iyi şey, doğru aksesuarlarla ve tekstillerle evin havasını yumuşatmak.



Mesela burdaki halı gerçekten iyi bir seçim olmuş,



Siyahı kullanarak lüks bir görünüm vermek hiç de zor değil,



En sevdiğim görünümlerden biri, yastıklarla zenginleşmiş siyah bir sofa, çok rahat ve sıcak bir görünümü var.



Yine ortamı yumuşatmak için yıllardır kullanılan en etkili yöntem, doğal ahşap tonları kullanmak. Eğer siyah kanepe düşünüyorsanız, en azından bazı mobilyalarınız düz renk lake değil de ahşap görünümlü olsun.


Siyah bir kanepenin en güzel avantajı yıllar sonra modifiye etmeye imkan verecektir. Her renkle uyumlu olacağı için, canınız sıkıldıkça renkleri değiştirip evin havasını değiştirebilirsiniz.



İşte burda da fuşya ile o canlılık katılmış ve peluş halı derinin soğuk görünümünü yumuşatmış.



Yine bir başka renk ile kombini.



Tabi bu renk kombinlerinde en çok kullanılan beyaz, siyah ve beyazı ayrı düşünemiyoruz. Siyah beyaz desenli kırlentler yine hareket katacaktır.














Eğer siz de sitemizin konsepti dahilindeki konularda yardım isterseniz bize yorum bırakabilir (tüm yorumlar mesaj olarak gelmektedir) veya mail atabilirsiniz. biryastikta@gmail.com

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe