Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

29 Ocak 2011 Cumartesi

Banyo Dekorasyonunun Püf Noktaları


Banyolarımız evimizde en çok zaman geçirdiğimiz mekânlardan bir tanesidir.

Banyo dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaların başında duvar ve zemin renk seçimi olacaktır. Banyonuzun daha çabuk eski bir görünüm almasını istemiyorsanız duvar ve yer rengi olarak açık renkler tercih etmenizde fayda olacaktır. Tavanda ise gözü yormayan açık tonlar, havai mavi, buz yeşili ve uçuk sarı kullanabilirsiniz. Bu sayede banyonuzda daha aydınlık ve daha ferah bir ortam yakalamış olacaksınız.
Bir diğer önemli olan püf nokta ise, rezervuar ve klozet seçimi konusudur. Eğer banyonuzda kullanım alanınız çok fazla değil ise gömme rezervuar ve asma klozet kullanmalısınız. Böylece banyodaki yaşam alanınızı daraltmamış olursunuz.

Ayrıca banyonuzun büyüklüğüne göre, alanı daraltmayacak şekilde ayna seçimi yapmalısınız. Her boydaki insanın rahatlıkla kullanabilmesi için ayaklı ayna tercih etmeniz isabetli bir karar olacaktır. Ancak banyonuz buna elverişli değil ise duvara monte edilebilen ayna kullanabilirsiniz. Bu da banyonuza değişik bir hava katacaktır.

Banyonuzda yaşam alanınız geniş ise havlu ve bornozlarınızı saklamak için duvara monte veya ayaklı raflardan faydalanabilirsiniz. Bu da banyonuza güzel bir hava katacaktır.
Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe