Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

25 Temmuz 2010 Pazar

Hediye Verme Taktikleri


Kalbinizin Derinliklerinden Verin

Pırlanta hediye etmenin kuralı yoktur, kaldı ki taşlar hediye eden ve edilen kadar benzersizdir. Akılda tutulması gereken tek kural o anın olabildiğince özel olmasına dikkat etmektir ve bunun da en iyi yolu, sadece ikinize özel olmasından geçer. Örneğin ilk buluştuğunuz nokta, sevgilinizin en sevdiği kumsal, onu ilk öptüğünüz yer. İşte size başlangıç için birkaç fikir.

Sadece Teşekkür Etmek İçin

İster sizin için yaptığı harika şey için, ya da isterseniz sadece sevdiğiniz o insan olduğu için ona pırlanta hediye ederek teşekkür etmek istiyorsanız tüm anlar doğru zamandır.

Dışarıda Harika Bir Akşam

Böylesine özel bir gece fazlasıyla şık bir görüntüyü hak eder. Sevdiğinizin güzelliğine ona bir çift pırlanta küpe armağan ederek siz de katkıda bulunun ve o geceye son noktayı siz koyun.

Dünyanın Tepesinde

Sevdiğiniz yürüyüşlerden birine eşlik etmesini isteyin ve bir dağın zirvesinde onu şaşırtın.Kutlama
Doğum günleri, yıldönümleri ve yeni yıl başlangıçları- tüm geleneksel kutlama günleri sevdiğinize onu ne kadar sevdiğinizi göstermek için uygun zamanlardır. O kutlamaları daha da özel kılmak için ona yatakta kahvaltı hazırlayıp şampanya şişesinin çevresini de pırlanta bir kolye ile süsleyebilirsiniz.

Şehir Dışında Bir Hafta Sonu

Hayatın rutinliğine harika bir mekanda romantik bir mola, aşkınızı tazelemek için çok güzel bir fırsat olabilir. Oraya vardığınızda yastığının üzerinde onu bekleyen pırlanta bir bileklik bu molayı çok daha büyülü bir şekle sokabilir.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe