Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

13 Temmuz 2010 Salı

Feng Shui Ev Dekorasyonu 1


Sözlük anlamı olarak Su ve Rüzgar olan Feng Shui ifadesi doğayı etkileyen faktörleri açıklamaktadır. Doğayı yönlendiren Su ve Rüzgar güçleridir Feng Shui ‘ye göre…

Feng shui Giriş Kapısı 1

** Giriş kapısının karşısındaki kısımda kesinlikle ayna bulundurulmamalıdır, konuğun enerjisi aynadan yansımak koşuluyla Feng Shui görüşüne göre misafirin evden ayrılma isteği artacaktır. Feng Shui ayna yaklaşımı gereği aynalar başka mekanlarda barındırılmalıdır.
** Giriş kapısının karşısında merdiven bulundurulmamalı, Feng Shui mekan dekorasyonuna göre eğer merdiven bulunuyorsa çeşitli bitkiler ile merdiven gizlenmelidir.
** Sokak kapısının olduğu alanda ve karşı bölgesinde kolon tarzı, keskin geçişli motifler olmamalı, varsa çeşitli bitkilerle kapatılmalıdır…
** Giriş kapısının karşısında ayna bulundurulmamalı, gelen misafirin enerjisinin geldiği gibi dışarı gitmesine izin verilmemelidir.
Feng Shui Çalışma Odası
** Çalışma odası Feng Shui chi tasarımı olarak olabildiğince sade olmalıdır… Sadelik rahat bir çalışmayı getirecektir.
** Çalışma odası koridor sonundaki odalar olarak tercih edilmemeli, çalışma masasının arkası duvara yaslanmalıdır.
** Feng Shi Chi’ye çalışma masasına yakın bölgede pencere bulundurulmamalı; fakat pencere var ise perde tarzı dekoratif ögelerle kapatılmalıdır.
** Çiçekleri çalışma odasında güneydoğu tarafında kullanmanız önerilmektedir ve kullandığınız çiçekler yapma çiçek olabilir, ya da yapma çiçek olabilir; fakat kesinlikle kurutulmuş çiçek kullanmamalısınız.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe