Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

12 Temmuz 2010 Pazartesi

Göğüs Dekoltesi bakımı


Özellikle gelinlerin ilgisini çekecek bir konu bu, yayınlamadan geçemezdik :)

Dekolte bölgenizin daha güzel ve çekici görünmesi için aşağıdaki teknikleri uygulayabilirsiniz.

Özel bakım:
Dekolte bölgenizde güneş ışınlarının neden olduğu lekeleri azaltan ve daha genç görünmesini sağlayan dekolte bakımını düzenli olarak uygulayın. Önerilen bu bakımın iki, üç ayda bir tekrarlanması...

Nemlendirici sutyen: Gelişen teknoloji yeni nesil sutyenlerle tanışmamıza da neden oldu. Göğüslerin sarkmasını engelleyen ya da içine nemlendirici yağ pedleri yerleştirilen bu sutyenlerden birini denemelisiniz.

Destek hattı: Göğüslerdeki sarkmayı bir dizi egzersizle engelleyebilirsiniz. Üstelik bunun için spor salonuna gitmeniz de gerekmiyor. Evde yere sırtüstü yatın. Bacaklarınızı göğüslerinize doğru bükün. İki elinize dumble ya da birer litrelik su şişesi alarak, yukarıdan aşağıya büyük daireler çizin. 12 kez tekrarlamanız gereken bu hareket sarkmaları önlüyor.

Sahte dolgunluk:
3D görünüm yaratmak elinizde! Mat bir bronzlaştırıcı kremi dekolte bölgenize sürüp, ardından göğüslerinize doğru parlatıcı etkiye sahip şeffaf bir losyon uygulayarak daha dolgun görünmelirini sağlayabilirsiniz.

Kremleri deneyin:
Birçok kozmetik markasının bünyesinde sarkmayı engelleyen, dolgunlaştıran ve sıkılaştırıcı etkiye sahip kremler bulunuyor. İçerisinde yoğun miktarda antioksidan yer alan bu kremler, 'omega içeren nemlendiriciler' olarak da biliniyor.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe