Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

16 Temmuz 2010 Cuma

Feng Shui Ev Dekorasyonu 3


Feng Shui Oturma Odası 5
** Oturma Odası dekorasyonu sırasında sade mobilyalar tercih edilmeli ve dekoratif ögelerde keskin çizgilere sahip motiflerden kaçınılmalıdır.
** Kolon ve benzeri sivri köşeli çıkıntılara sahip alanlar mevcut ise çeşitli bitki ve paravanlar ile bu kısımlar kamufle edilmelidir.
** L oturma odası tasarımlar Feng Shui Chi esaslarına uygun değildir ve renk seçimi Feng Shui Renkler bakımından sade olmalıdır.
** Yüksek dolaplar duvara yaslı olarak oturma odasına yerleştirilmeli ve oturma odalarında düzgün geometrik şekiller tercih edilmelidir, girinti ve çıkıntılardan uzak durulmalıdır.
** Oturma odalarında içerisinde su bulundurduğumuz vazo veya balık akvaryumu gibi ögeleri arkamıza almamalı, yüzümüzü onlara dönük tutmalıyız….
** Feng Shui Oturma Odası esaslarına göre pozitif enerji parlak renkler ve hoş resimler ile sağlanabilr, bu sebeple oturma odasında hoş resimlere yer vermeliyiz.

Feng Shui Tuvalet ve Banyo 6
** Tuvalet alanı ile yatak odamız aynı duvarı paylaşacak şekilde yerleştirilmemeli, aksi takdirde negatif enerji duvardan aşacak ve yatak odasındaki bireyleri olumsuz olarak etkileyecektir.
** Dubleks tarzı evlere sahip iseniz, lavabo gibi alanların alt katında yatmanız size negatif enerji verecektir, bu sebeple Tuvalet ve banyo altında uyumaktan çekinmelisiniz.
** Tuvalet ve banyo gibi alanlar Oturma odalarının karşısında olmamasına dikkat etmelisiniz, böylelikle dostlarınız ve arkadaşlarınızla olan iletişiminizde sorun yaşamayacaksınız…
** Maddi olanaklarınız ve iş imkanlarınızın çeşitliliği açısından etkilediği düşünüldüğü için mutfak karşısında yer almaması gerekmektedir.
** Tuvalet alanlarının kapıları yatak odamızın karşı kısmında yer almamalı, aksi takdirde negatif enerji akışı sebebiyle bronşit ve akciğer rahatsızlıklarıyla karşı karşıya kalabiliriz…

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe