Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

16 Aralık 2008 Salı

Yemek Yapmayı Öğrenin

Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer derler, doğrudur. Evlendikten sonra rutin şekilde yemek pişirmek zorunda olacaksınız. Bekarken (tabi yalnız yaşamıyorsanız) sadece canınız istediğinde yemek pişirir, "ay ben yemek yapmayı çok severim" dersiniz. Gerçekten öyle olabilir tabi ama çoğu insan bir süre sonra yemek yapma yükümlülüğü altında ezilir, yeni şeyler bulamaz ve artık sıkıcı olmaya başlar. Hem ev ekonomisi açısından hem de sağlıklı beslenme açısından ev yemekleri olmazsa olmazdır.

Şimdi yeni gençlerin çoğu evlenince (iş başa düştüğünde) yemek yapmayı zorunlu olarak öğreniyor. Gerçekten hayatımızı kolaylaştıran internet sayesinde istediğimiz her tarife ulaşabiliyoruz. Ancak bir süre sonra tarif aramaya başladığınızda aynı tariften yüzlerce olduğunu görecek acaba hangisi doğru diye karasızlığa düşeceksiniz.

Bu yüzden şimdiden başlamakta, size özel tariflernizi oluşturmakta fayda var. İnternette çok sayıda yemek sitesi var elbet. Siz de araştırıp kendinize yakın tariflerin olduğu siteyi belirlemişsinizdir. Ancak herhalde çoğu yemek tarifleri blogunun atası diyebieceğimiz Portakal Ağacı'nı ve sıkça kullandığımız malzemeye göre arama yapma imkanı veren ve değişik yemeklerin bulunduğu Ne Pişirsem'i burada zikretmeden geçemeyeceğiz.

Sofralarınızda güzel görünümlü, leziz, ve her hafta kendini tekrar etmeyen yemekler sayesinde evliliğiniz daha da güzel geçecek. Atalarımıznın tavsiyesi.

Not: Fotoğraf Portakal Ağacı sitesinden alınmıştır.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe