Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

18 Aralık 2008 Perşembe

Gelin Arabası

Gelin arabası temini ve süslemesi konusunda çoğunlukla damat adayı ilgilense de, birkaç fikir vermek istiyoruz.

Birincisi gelin arabasının kiralanması (ki biz öyle yapmıştık), gerçekten o günün telaşında insanı çok etkiliyor. Eğer damat adayı kullanacaksa iki kere düşünün derim çünkü düğün stresi ile trafiğe çıkmak gerçekten riskli. Bir kere gelin arabasındaki diğer misafirlerin oluşturacağı gerginlikten kurtuluyorsunuz. Bir diğeri de şoför tanıdık biri olmadığından eşinizle daha rahat konuşabiliyor, heyecanınızı paylaşabiliyor ve isterseniz biraz daha romantik olabiliyorsunuz.

Diğer bir önerimiz ise araba süsleri ile ilgili. Arabanın arka camında yazan klasik baş harfleri yerine, özel bir grafikle size özel oluşturulmuş bir monogram kullanmanız. Bu monogram düğün stilinizi yansıtabilir ve davettiyenizde veya düğün mekanınızın karşılama bölümünde yer alabilir. Gerçekten çok hoş ve orjinal duracaktır. Böyle bir tasarımı biraz alakanız varsa bilgisayarda kendiniz yapabilir daha sonra kaliteli bir çıktı alabilirsiniz. Ya da çeşitli matbaalarda davettiyenizle birlikte yaptırabilirsiniz.


0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe