Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

4 Aralık 2008 Perşembe

Fotoğraf ve Video Çekimleri





Düğününüz için alınacaklar ve yapılacaklar arasında pek çok şey vardır ve siz de muhtelemen herşeyin en iyisini en güzelini istiyorsunuzdur . Yapılacak işlerinizden biri de düğün için fotoğraf çektirmek olacaktır. Daha önce pek çok tanıdığınız, mahalleninizde bulunan birkaç fotoğrafçı da düğün fotoğraflarını çektirmişlerdir diye tahmin ediyorum. Bir vesikalık resim çekilmek için bile yine aşina olduğunuz fotoğrafçınıza gidersiniz.

Öyle ki bu kendi düğünüz ve çekilen resimler bir ömür boyu tekrar tekrar elinize alıp bakmak isteyeceğiniz fotoğraflar olacaktır.

Ve düğün geceniz...





Bu gece de çekilen fotoğraflar ve videolar da bir o kadar güzel ve kusursuz olmalıdır. Peki hayatınızda bir defa siz ve eşiniz için ilk olacak bu gecenin ölümsüz eserlerini kim çekecek? Mahallenizdeki fotoğrafçı sizin isteklerinizi karşılayabilecek mi? Farklı dekor, farklı mekan, isteğinizi yerine getirecek fotoğrafçıyı bulabilecek misiniz?

Sokak sokak, semt semt dolaşıp en iyi düğün fotoğrafçısı kim diye araştırma yapmak epey bir zor olsa gerek. Zaten bunun için yeterli zamanınız da yok. Artık internet sayesinde pek çok şeye anında ulaşmak mümkün çok şükür... Ama yine de internette tek tek arama yapmak sizin için yine zaman kaybı yaratacaktır.

Bir Yastıkta ekibinin amacı sizlere zamandan tasarruf sağlayarak ve beğeneceğinizi umduğumuz alternatif siteler sunarak yardımcı olmaktır.





Burada ve burada ölümsüz düğün fotoğraflarınız için, burada ise düğün gecenizi ölümsüzleştirmek için, hem fotoğraflarınızı hem de videolarınızı çekebilecek sitelerden sizin için bulduklarımızdan birkaçı.

Ayrıca diğer ülkelerin düğün fotoğraflarını merak edenleriniz olursa onlara da buradan bakabilirsiniz.

5 yorum:

GeCe dedi ki...

çok hoş bir arşiv olmuş teşekkürler

Paşa dedi ki...

aahh ahhh ne kadar güzel ya tıpkı masallardaki gibi...
10 sene önceki klasik düğünlere hiç benzemiyor...:((((((((

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

kırmızı araba güselmişş =))

VİRGO dedi ki...

ay ne güselll çok beğendim...

serrose dedi ki...

bu gercekten cok onemli bir konu
benim de endiselerim vardi iyi oldu tseekkur ederim

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe