Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

5 Aralık 2008 Cuma

Silinebilir Duvar Kağıtları

Bauhaus'un gazete ekleriyle verilen dergilerinde banyolar için su geçirmeyen duvar kağıtları olduğunu görmüştüm. Geçen hafta sonu ise Bauhaus'a gittiğimde yakından görme imkanım oldu. Duşkabinlerinin duvarlarına bile döşemişlerdi ve genelde fayans görünümündeydiler.

Dokunduğumda plastik bir yüzey ile kaplı ve oldukça kalın olduğunu gördüm. Sanırım tek sorun montajlamasının çok iyi yapılmasında ve elbette üreticiler bunu da düşünmüşlerdir.

Özellikle kirada oturacak çifler için bu seçeneğin çok uygun olabileceğini düşünüyorum. Hoşlanmadığınız bir banyo mutfak durumunda bile, bu duvar kağıtlarıyla kırmadan dökmeden onları yenileyebilirsiniz. Ev Döşe sitesinde duvar kağıtlarının 10 yıl garantili olarak satıldığından bahsedilmiş.

Çeşit çeşit duvar kağıtları arasından gönlünüze uygun modelleri seçebilirsiniz. Tüm duvarlar olmasa bile en azından oturma odanızın ya da yatak odanızın bir bölümünü desenlerle hareketlendirebilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Muhteşem çok şıklar bayıldım kucak dolusu sevgiler...

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe