Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

6 Aralık 2008 Cumartesi

Mobilya Alırken

Evlilik sürecinde en keyifli dönemlerden biri eşya seçimi ve alımıdır. Belki hayatımızda bir defa bu kadar büyük çapta alışveriş yapıyor kadınlar. Dolayısıyla çıldırtacak kadar zevkli bir konu. Tabi ne istediğnizi biliyorsanız.

Genelde bayanlar ev eşyaları seçiminde öncelikli olsa da, eşinizin zevklerini ve konforunu da göz önüne almayı unutmayın. Sonuçta evde yaşayacak olan diğer kişi de o.

Mobilya alırken o kadar çok seçenek var ki, hepsini bir yazıya sığdırmamız imkansız. İlk gözümüze çarpan sitelerden Mobilya Fuarı'nı biz çok sevdik. Sitede gezinmek çok keyifli. Bunlardan başka bu ve bu sitelere de bir göz atmanızı öneririz.

Mobilya alırken tasarruf yapmayı da düşünürseniz mobilyanızı eylül ayından sonra ocağa kadar almanızı tavsiye ederiz. Bu dönemde mobilya firmaları yeni kreasyonları tanıtmadan önce ellerinde kalan ürünleri %50 indirimlerde satıyorlar. Eğer koyacak yeriniz belliyse hiç kaçırmayın deriz.






2 yorum:

NeS dedi ki...

Süper bunlar ya tam benlik hepsi. Sitelere de bayıldım bakması da çok keyifliydi. Teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Gerçekten bayılmamak elde değil sitenizi ilgi ile izliyoruz daha fazla içeriği yakın zamanda bekliyoruz.

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe