Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

21 Aralık 2008 Pazar

Kır Düğünleri













Hayalinizdeki Düğün Anketimizde kır düğünleri başı çekmekteydi. Bizde sizlere kır düğünleri için görseller ve mekanlar hakkında bilgiler toparladık.

Genelde bir organizasyon firması ile anlaşılıp olası mekanlar arasınde yer beğendikten sonra, yerin tutulması süsleme gibi işlerle o firma ilgileniyor. Bir çok düğün organizasyon firması arasından Room Service İstanbul gözümüze çarpanlardan. Bir diğer organizasyon firması A'dan Z'ye Organizasyon'da kır mekanları resimleriyle listelenmiş.

Kır düğünleri için mekan olarak genelde bahçesi olan restoranlar tercih ediliyor, tabi doğa içinde olanları. Bazı kır düğün için örnek mekanlar şöyle:

Hera Pansiyon, Polenezköy-İstanbul
Parkorman, Sarıyer-İstanbul Nikah, Yemekli Düğün ve Kış Düğünleri olarak üç farklı seçenek sunuyor. Fiyatlar ve iletişim bilgileri sitesinde mevcut.
Event Garden, Sarıyer-İstanbul
İTÜ Vakıftepe Tesisleri, İstanbul
Karagöl, Karagöl-İzmir
Kardeşler Restaurant, Bergama-İzmir
Gizlibahçe, Güzelbahçe-İzmir

2 yorum:

Malla dedi ki...

O kadar güzel ve zevkliler ki... Bayıldım.

Adsız dedi ki...

kır düğünü hep hayalimdi ancak çok pahalı oluyor ankarada da çok zor malesef bir yerin otoparktan çevirme bahçesinde olacak.Keşke yukarıdakiler gibi olsaydı:(

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe