Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

3 Aralık 2008 Çarşamba

Evinizde Huzur İçin Feng Shui

Feng Shui, evrenin, doğanın güçlerini ve titreşimlerini dengeleyerek, hayatınızda başarıyı, sağlığı ve zenginliği sağlayan bir yöntemdir.

Evinizi düzenlerken bazı hususlara dikkat ederseniz, yuvanız içinde yaşayanlara mutluluk veren, evde vakit geçirmelerini sağlayan bir hale gelir. Konunun uzmanları ayrıntıları daha iyi bilecektir elbet. Ancak birkaç şeyi hatırlatmakta fayda var. Çünkü eşya satın alma sürecinde bazen, kişisel tercihlerimiz çevrenin baskıları ya da bazı gurur meseleleri yüzünden sonradan pişman olacağınız şekilde sonuçlanabilir.
  • Yaşayacağınız evi belirlemeden eşyaları almayın, evinizin büyüklüğüne göre eşyanın parçalarını ve ebatlarını belirleyin.
  • Takım olacak diye dar alanları eşya ile doldurmayın. Hava ve ışık akışı için yer kalsın.
  • Odanın ışık alma durumuna göre duvar ve mobilya renklerini seçin, karanlık odalarda açık duvar boyalarını ve parkeleri tercih edin.
  • Pencereden kapıya doğru hava akımının (cereyan oluşmasını) engelleyecek eşyalar yerleştirmeyin.
  • Göz yorucu, dağınık görüntü sergileyen bölümleri kamufle etmeye çalışın,
  • Doğru ışıklandırma kullanın....

İleriki yazılarımızda ev dekorasyonunda renk seçimiyle ilgili yazılarımız olacak. Renk seçiminde burcunuza uygun renkleri kullanmak ve en önemlisi de ek tip renk değil de bir rengi tamamlayıcısı olan renkle kullanmak konusunda bilgi vereceğiz.

Bu konulara dikkat ederseniz gerçekten rahat edeceksiniz, deneyip de böyle olduğunu gören birçok insan var çünkü.

1 yorum:

VİRGO dedi ki...

GERÇEKTEN DE DOĞRU EVİN HER KÖŞESİ NİN AYRI BİR SİMGESİ VAR BAGUA YÖNTEMİYLE BELİRLENİYO SANIRIM UYGULAMAKTA YARAR VAR GİBİ

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe