Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

30 Haziran 2009 Salı

Dekor Aynaları








Günümüzün dekorlarında vazgeçilmez unsur aynalar ne kadar zarif ve hoş değilmi?

Daha Çok Modelimiz Var

Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayın.
















İlginç Düğün Hediyeleri / Wedding favors




Bir kır düğününde şık kutularda kırmızı kiraz ikram etmeye ne dersiniz?

Ya da kuşlar için hazırlanmış kuş yemlerinden dağıtmaya. Son yıllarda doğaya saygılı tasarımlar popülerliğini artırmakta. Her konuda çevreci yaklaşım ön planda. Kuş yemlerini ağaçlara bahçenize asarak, gelin ve damat adına yüzlerce kuşu beslemiş olacaksnız. Buradan aldığımız iki fikre de bayıldık.

Yazlık Elbiseler
















Rengarenk tasarımlarıyla elbiselerin bazı modelleri bu siteden alıntıdır ...Yazın sıcaklığında gece veya gündüz kullanılabileceğiniz modeller çok güzeller umarız sizlerde beğenirsiniz..

29 Haziran 2009 Pazartesi

Düğün Pastaları








Düğün pastaları ne kadar da iştah açıcı değil mi?

Yaratıcı Fikirler : Tarif Defteri


Yaptığımız araştırmalarda çok cazip fikirlerle karşılaşıyoruz kimi zaman, kimi zaman ise bizim aklımıza geliyor çünkü hergün biraz da olsa kafamız meşgul oluyor.

Ülkemizde özellikle evde oturan kadınlarımızın ev bütçesine destek olmak adına yapabilecekleri çok şey var. Hali hazırda birşeyler üretenlere elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Ancak çoğu zaman üretilen şeyler çok orjinal olmuyor, ya da müşteriye ulaşamadığı için ilgi görmüyor. Biliyoruz ki yaratıcı kişiler her zaman daha kârlı oluyorlar.

Bizde marifetli eller için yeni fikirler sunmaya çalışacağız bundan böyle. Edindiğimiz yaratıcı fikirleri buradan paylaşarak hevesli olan kişiler yapabilir diye düşünüyoruz.

Daha önce takı tasarımı yapan bir arkadaşımıza gelin taçları yapmasını söylemiştik. Bu alanda ülkemizde tasarım yapan insanlar sayılı çünkü. Ancak henüz böyle bir çalışma gerçekleştirmedi.

Bugünkü fikre ise burada rasladık. Yabancılarda davete gelenlere verilen hediyeler, bizimki gibi nikah şekerleriyle sınırlı değil. Çok farklı hediyelikleri burada da zaten paylaşıyoruz.

Bu fikri ise çok sempatik bulduk. Hediye olarak aile tariflerinden bir defter oluşturulmuş ve onu veriyorlar. Bu fikir çok daha farklı şekillere genelleştirilebilir.

Eğer gelin adayı aynı zamanda bir blog yazarıysa yazılarını kitapçık yaparak, evlilik sürecindeki duygularını paylaşabilir, ya da böyle bir kitapta özel bir güne ait (nişan, söz vs) resimler bulunabilir.

Eğer sevgiliyken birbirinize yazdığınız şiirler varsa resimlerle kombinleyip bir şiir kitabı tasarlayabilirsiniz.

İşte bu noktada bu kitabı oluşturmak üzere bir tasarımcıya ihtiyaç olacak. Evinde bilgisayarı olan herkes biraz grafik bilgisi varsa rahatlıkla böyle bir tasarım yapabilir. İnternetten sevimli resimlerle süslenebilir. Şık bir kurdela ile bağlanmış birkaç sayfalı bir kitapçık gerçekten çok orjinal bir hediye olacaktır.


Altın Yüzükler









Altın tkı ve yüzük sevenlere bu sitede çok daha fazla modeller bulabilirsiniz..

Sağlıklı ve Kalıcı Bronzlaşmak


Sağlıklı ve Kalıcı Bronzlaşmak

Güneşlenmenin hem yararlı hem de zararlı tarafları vardır. Doğadaki denge ve ölçü bronzlaşırken de olmalıdır. Dozunda güneşlenmek mantar gibi zararlı organizmaların çoğalmasını engeller ve yok eder. Deniz suyu ve güneş özellikle ayak mantarları için doğal ve etkili tedavi yöntemidir. Kalsiyumun aktif hale gelmesini sağlayan güneş ışığı kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur.

Aşırı güneşlenme ise ciltte lekelere, cilt hücrelerinin ölümüne hatta cilt kanserine bile neden olabilir. Bu nedenle güneşin zararlı ışınlarından olabildiğince korunmak gerekir.

Gölgede ya da rüzgârlı bir havada güneşlendiğinizde de aşırı derecede cilt yanıklarına maruz kalabilirsiniz. Özellikle rüzgârlı hava güneş ışınlarının yoğun yayılmasını sağlar ve daha kısa sürede cildi etkisini altına alır. Bu tür ortamlarda koruyucu kremler kullanmaya özen göstermelisiniz.

Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyabilmek için 50 faktörden başlayan güneş kremleri kullanmanız gerekir. Yüzdeki deri daha hassas olduğu için 70 ve daha üzeri faktördeki koruyucu krem ihtiyacı vardır. Özellikle omuzlar ve kulaklara yeterince güneş kremi sürerek, korumak gerekir.

Güneşlenmeye çıkmadan önce parfüm ya da deodorant kullanmak cilt lekelerine neden olur. Parfümün içeriğindeki alkol ve diğer kimyasal maddeler güneş ışınlarıyla aktif hale gelir ve ciltte kalıcı lekeler oluşturur.
Tatil yaparken giyeceğiniz kıyafetlerin açık renkli olmasına gösterin. Beyaz renkli kıyafetler güneş ışığını geri yansıtır. Koyu renkli kıyafetler ise daha çabuk emer. Bu nedenle açık renkli kıyafetlerle güneşin zararlı ışınlarından en düşük seviyede etkilenirsiniz.

Ciltte hafif yanıklar oluştuğunda aloa vera özlü kremler kullanarak cildinizi nemlendirebilirsiniz. Aşırı derecede yanıklarda mutlaka doktor yardımı almalısınız.

Bronzluğunuzun kalıcı olmasını sağlamak için beta karoten içeren besinlerden yardım alabilirsiniz. Kayısı, sarı dolmalık biber, şeftali, havuç gibi besinlerde bol miktarda beta karoten bulunur ve ciltteki melatonin pigmentinin aktif hale gelmesini sağlar. Beslenme planınıza turuncu besinleri ekleyerek daha uzun süre bronz kalmanız mümkündür.
A, D, E, K ve beta karoten yağda çözünen vitaminlerdir. Bu vitaminleri içeren besinlerin sindirim sistemi tarafından tam emilimini sağlamak için bir miktar yağ ile tüketmenizde fayda vardır.

Aşırı miktarda alınan A vitamini ve beta karoten alerjilere neden olabilir. Yeterli ölçüde tüketmeye özen göstermelisiniz.

28 Haziran 2009 Pazar

S.e.k.si. Gecelik






Bu sitede şahane saten gecelikler bulduk...Nasıl bulacaksınız bakalım...


Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe