Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

1 Haziran 2009 Pazartesi

Bir Abiye Elbise İki Stil





Yeğenimiz Voodoo Bird'ün geçtiğimiz haftasonu mezuniyet balosu vardı. Tabi aylar öncesinden araştırmalarımız başlamıştı.

Bu yıl içinde yakınlarımızın düğünlerinde de giyilmesi açısından uzun abiye bir elbise seçtik. Bu elbisenin her rengi mevcut ancak bu senenin modası olan ve ten rengiyle daha uyumlu duran mor renginde karar kıldık. Yaka ve bel kısmında farklı boylardaki inci süslemeleri sebebiyle aksesuar kullanımında abartıya kaçmadık.

Kıyafette yer alan inci renkleriyle uyumlu, inci süslemeli bej bir ayakkabı ve düz model bir abiye çantayla tamamladık.

İki farklı gecede giyilen kıyafetin birincisinde (1. resim) Yaprak Dökümü dizisindeki Necla'nın nişan töreninde görülen saç modelinden yaptırdık kuaföre. Tabi bunun için ilave saç eklenmesi gerekti.

İkinci resimde ise saçlar düz fön çektirilip incili ve taşlı bir taç ile süslendi.

Birinci resimde daha ağır bir hava elde edilirken, ikinci resimde daha masum bir ifade vermesi için daha hafif bir makyaj tercih edildi.

Sizce nasıl olmuş?


2 yorum:

Paşa dedi ki...

sevgili yeğenim; çok hoş,alımlı ve çok güzelsin...kıyefetin saç ve aksesuar seçimin çok uymuş..tenin makyajın ve saçında ayrı bir güzel ama resimlerin çekimi profesyonelce olsaydı daha iyi olurdu..ama buna rağmen harikasın...

Ayca Karaoglan dedi ki...

Canım ne güzel olmuş. Her aksesuar öyle uyumlu ki, harika...

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe