Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

5 Haziran 2009 Cuma

Siyah Noktalar İçin Yapabilicekleriniz


Siyah noktalarla başınız dertte ise çeşitli kaynaklardan bazı öneriler
Tarif 1 :
Birer tutam nane, yabani kekik yaprağı, ıhlamur bir kaba konulup yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üzerine sürülür. (http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8162366)
Tarif 2 :
Bir adet çok olgun domates ezilir ve ince bir tülbentle süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin veya iki damla asilbent tentürü katılıp karıştırılarak şişeye doldurulup kullanılmak üzere saklanır. Cildin siyah noktalı kısımlarına bol miktarda sürülür. (Uzman Estetisyen: Gülten Şenşafak Doğal Yöntemlerle Cilt Bakımı ve Güzellik 56. Baskı Sayfa 126)
Tarif 3 :
1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün. Kaynak:(http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8162366)
Tarif 4 :
Birer tutam kırlangıç otu ve ayrık otu bir kaba konularak üzerine beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür. Kaynak:(http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8162366)

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe