Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

4 Haziran 2009 Perşembe

Yeşil Dekorasyonlar










Daha önce bir yazımızda yeşil beyaz ağırlıklı birkaç düğün masası dekorasyon örneği vermiştik. Bir takipçimiz çok beğendiğini böyle şeyleri görmek istediğini yazmıştı.

Yeşil renk ev yaşantımızda ciddi olarak yer alamıyor henüz, o kadar cesur değiliz belki. Ancak bu dekorları gördükten sonra nasıl rahatlatıcı olduğunu anlayabilirsiniz. Bu konuda bir çok araştırma yaptım ve harika görseller topladım.

Bu postta verdiğim resimleri malesef tek bir siteden değil Google Görsellerden derlediklerim. Hepsini tek tek veremeyeceğim ama şu aramanın sonucuna giderseniz ilgili sitelere ulaşacaksınız. Bundan sonra birkaç tane daha yeşilli yazımız olacak, çok güzel aksesuarlar ve görünümlerle karşınıza çıkacağız.


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok şekerler sevgiler...

Adsız dedi ki...

BAYILIYORUM BU YEŞİLLİ DEKORASYON FİKİRLERİNE.EN SEVDİĞİM RENK YEŞİL.BENİM DE YUKARDAKİ YEŞİL ELMALI PERDELERİ OLAN MUTFAĞA BENZER BİR MUTFAĞIM VAR;PERDELER,HALILAR,DUVAR BOYASI ,BAHARAT TAKIMINDAN KULLANILAN SÜZGEÇLERE VARINCAYA KADAR HERŞEY YEŞİL.ÇOK İÇ AÇICI VE FERAH BİR RENK.O ORTAMDA ÇALIŞILIRKEN İNSANA CANLILIK VERİYOR.FARKLI YEŞİLLİ DEKORASYON FİKİRLERİNİ YENİDEN SİTENİZDE GÖRME DİLEĞİ İLE...

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe