Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

14 Haziran 2009 Pazar

Saç Bakımı




Saçlar için;Mayonez-Avokado kürü Biraz yağlı bir karışım elde edecek­siniz. Mayonez ve avokadodan elde edeceğiniz saç kürü için ya­rım kase mayonez ve yarım kase ezilmiş avokado meyvesine ih­tiyacınız var.

Hazırlanışı Elinizdeki malzemeleri iyice karıştırın. Daha sonra sıcak suyla ıslattığınız saçlarınıza ve saç derinize mayonez avokado karışımını iyice yedirin. Saçlarınıza bir duş başlığı takarak 20 dakika etki etmesini bekleyin. Ar­dından saçlarınızı her zaman yaptığınız gibi şampuanla­yım Eğer yağlı saçlara sahipseniz karışıma 1 -2 çay kaşığı limon suyu ekleyebilirsiniz. Saçlarınız kuru ise 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz.

Avokado kürü Bir avokadonun etli kısmını çatal yardımıyla iyice ezin. Elde ettiğiniz yoğunluğu yıkanmış saçlarınıza sürün ve 10 dakika etki etmesini bekleyin. Avokadonun bileşimindeki E vitamini ve yüksek yağ içeriği saçlarınıza parlaklık kazandıracaktır.


0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe