Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

17 Ağustos 2010 Salı

Bir Yastıkta'dan Reklam Kampanyası

Girişimci bir ruha mı sahipsiniz, kendi tasarımlarınızı geniş kitlelere duyurmak mı istiyorsunuz? O halde sitemizin seçkin ziyaretçilerine ürünlerinizi tanıtmaya ne dersiniz? Üstelik şimdi çok özel fiyatlarla.
Sitemizin biraz daha canlı olması, kaliteli reklamlarla, gönül rahatlığıyla referans olabileceğimiz farklı kategorilerde kaliteli tanıtımlar yapmak amacımız. Ortaklarımızla işbirliği içinde, harika fikirler veren, farklı ve yeni seçenekler sunan bir site olarak, ayrıca düzenli olarak sponsor firmaların postlarını yayınlamayı, anlaşmalı hediyeler vermek gibi etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz...

Yukarda resimde görüldüğü üzere reklam alanımız için 3 farklı seçenek var. Logonuzu, ürünlerinizin slaydını yada tanıtım bannerinizi sitemizin sağ tarafında yer alan bölümde yayınlıyoruz. Artı buna ilave olarak her hafta Sponsored Post başlığı altında bir yazı yayınlayıp, sitenizdeki yenilikleri duyuruyoruz.

Bu üç farklı bölme için reklam fiyatlarımız şöyle:

1 numaralı bölümle gösterilen 190px X 190px genişliğinde bir reklam 10 tl/ay.

2 numaralı bölümle gösterilen yatay yada dikey 190px X 400px alan 20 tl/ay.


Reklam kampanyasından faydalanmak için biryastikta@gmail.com adresinden irtibata geçebilirsiniz.

İlave Bilgi: Daha önce 400x400 px ebatında bir seçeneğimiz daha mevcuttu. Artan taleple birlikte sitenin yavaşlamasına sebep olduğu için bundan böyle o seçenek kaldırılmıştır. Şu anda bulunan 400x400 ebatlı büyük reklamların süreleri bitince onlar da yeni uygulamaya tabi olacaktır.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe