Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

14 Aralık 2009 Pazartesi

Çocuklara Doğum Günü Partisi Hazırlarken

Parti hazırlıklarıa başlamadan önce yapmanız gereken önce bir tema seçmek. Çocuğunuzun sevdiği bir kahraman olabilir.


kaynak

Temanızı seçtikten sonra onunla ilgili malzemeler toplamaya başlayabilirsiniz. Bu amaç doğrultusunda yapacağınız ilk şey sticker bulmak olmalı.




Yukarıdaki gibi stickerları Etsy'den bulabilirsiniz. Hatta bunlar çocuğunuzun adı yazacak şekilde tasarlanabilir.

İşte birkaç Etsy tasarımcısı biri, diğeri, bir diğeri,

Önce bu temada doğum günü davetiyeleri oluşturun, çocuğunuzla birlikte de yapabilirsiniz. Mesela onun çizdiği bir resmi yada parmak baskılarını davetiye olarak tasarlayabilirsiniz.

Daha sonra düz beyaz da olsa köpük bardaklara, tabaklara bunları yapıştırıp istediğiniz temada tabak bardak oluşturabilirsiniz. Hazır desenli ürünler de mevcut ama sınırlı sayıda tasarım var.
Sıra geldi diğer süslemelere


Aynı konsepte hazırlanmış misafirlere verilecek minik hediyeler, şekerler yada küçük oyuncaklar konabilir içine. Mesela boya kalemleri bile olabilir.


Şapkalar, taçlar,


Duvar süslemeleri ve balonlar





Bundan başka bir yiyecek içecek standı oluşturmak ve çocuklara bir oyun bulmak kalıyor.

Oyunlar için balon patlatma, çeşitli danslar, yarışmalar vs düşünebilirsiniz. Tabi mekanın durumunu da göz önüne alarak. Dışarda ve sıcak günlerde yapılan partilerde su savaşı, mendil kapmaca gibi oyunlar düzenlenebilir.

Bu sitede tema fikirleri hakkında çok şey bulacaksınız.

1 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Çok çok çooo....k teşekkür ederim canım.Süper fikirler bulmuşsun...Ağustos ayında uygulayacağım kesinlikle.Daha çok var ama olsun ...Araştırıp uygulamak harika oluyor =)

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe