Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

9 Aralık 2009 Çarşamba

BERNARDO’DAN YEMEK TAKIMLARINA ÖZEL İNDİRİMLER VE HEDİYE ÇEKLERİ…

Şık ve kaliteli ürünleriyle sofralarda fark yaratan Bernardo’dan kaçırılmayacak fırsat! Sofra tasarım uzmanı Bernardo, yemek ve çatal kaşık takımlarındaki özel indirimlere ek olarak ‘Birlikte alın, kazanın’ kampanyası ile yemek takımı ve çatal bıçak takımını bir arada alan herkese 200 TL hediye çeki veriyor.

{Resmin üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz}

Yukarıda görülen kare formuyla modern tasarımlı Bernardo Wicker yemek takımı. 72 parça’dan oluşan 12 kişilik Wicker Yemek Takımı; 895 TL’den 795 ‘ye indiği gibi, tüm çatal kaşık takımları da 695’ten 495 TL’ye indi. Bu iki ürün birlikte alındığında ise indirimlere ek olarak 200 TL hediye çeki de veriliyor.


Kendine özgün tasarımıyla dikkat çeken Bernardo Moonlight yemek takımı, yuvarlak ve asimetrik hatların çok hoş bir birleşimi. 72 parça’dan oluşan 12 kişilik Moonlight Yemek Takımı; 995 TL’den 895TL ‘ye indiği gibi, tüm çatal kaşık takımları da 695’ten 495 TL’ye indi. Bu iki ürün birlikte alındığında ise indirimlere ek olarak 200 TL hediye çeki de veriliyor.
Tüm fırsatlar ve ürünler hakkında daha fazla bilgi için; www.bernardo.com.tr
Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe