Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

17 Ocak 2010 Pazar

Düğün Elbisesi Seçiminde Dikkat

- Düğün elbisesi seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? Örneğin düğüne giderken, illa ki uzun elbise giyilir diye bir kural var mı?

- Eğer formal bir düğün davetiyle herkesin uzun giyeceğini hesaba katarak, siz de uzun bir elbise giymelisiniz. Bunun yanı sıra kokteyl şeklinde bir düğüne gidecekseniz, uzun abartılı bir kıyafetle gitmeniz çok anlamsız olacaktır. Kumaş olarak ipek, organze, brokar gibi çeşitler, her yaz düğününe rahatlıkla giyebileceğiniz alternatiflerdir. Ayrıca üzerinde durmanız gereken bir diğer nokta, vücut tipinizi bilerek seçim yapmanız gerektiği. Örneğin çok sade bir elbise giyseniz bile vücudunuzda beğendiğiniz bir yeri öne çıkararak seksi olabilirsiniz. Örneğin göğüslerinize güveniyorsanız, abartılı olmayan bir göğüs dekoltesini tercih edebilirsiniz. Ya da sırtınızı öne çıkartmak için sade bir elbisede sırt dekoltesi çok alımlı olacaktır. Ama dekoltenin sınırını kaçırmamak gerektiğini sakın unutmayın. Diğer bir konu da seçeceğiniz elbisenin rengi. Saçınızın ve teninizin rengiyle uyum sağlayacak bir renk seçmenizde fayda var.
alıntı..

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe