Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

4 Ocak 2010 Pazartesi

2010 Akrep Burcu Yorumu (24 Ekim-22 Kasım)

Kariyerinizde ki başarılarınız sizi oldukça güçlü bir konuma getiriyor. Bu yıl mücadele etmekle geçecek bir yıl olacak. Riskli harcamalar yapmaktan kaçınılmalı. Ancak Mart ve Nisan aylarında ortaya çıkacak yeni bir proje hayatınızın seyrini değiştirebilir. Asıl kazançlar ise ilkbahar ve 2010'un son aylarında gelecek. Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmamalısınız, riskli davranışları tolere edebilen bir yıl değil! Aşk hayatınıza gelince harika denemez ama kötü de değil.

Akrep Burcu, kralların burcu olarak bilinir. Koç Burcu insanı hakkını savunmak için tepki gösterir, rekabete girişir ve sonunda savaşır. Akrep burcu ise benliğini ve savunma alanını, gururuyla ve karşı tarafı rekabete girmekten vazgeçiren despotça tavırlarıyla korur. Akrep karakterinin karşısına dikilip hakkını istemek zaten büyük bir cesaret ister.
Akrep burcu varlığının net bir şekilde şuurundadır. Öyle ki kainatın en gerçek varlığının kendisi olduğunu, her şeyin onun için var edildiğinin, her şeyi yönetip hakim olmanın en tabi hakkı olduğunun apaçık farkındadır.

2010 yılı Siz Akrepler için, Şubat 2010 yılına kadar oğlak burcunda seyrini sürdürecek venüs, öncelikle geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz. Detaylı işlerin yoğunlaştığı ve kariyerinizle ilgili alanlarda birlikte çalıştığınız kişilerle olan iş ilişkinizin önemli hale geleceği bu dönemde, başkalarına hizmet amaçlı (sağlık, bakım, veterinerlik, yöneticilik, eğitim, din, felsefe, doktorluk, seyahat, turizm, temizlik hizmetleri, yabancı dil, yayıncılık, medya sektörü) mesleki alanlarda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Jüpiter gezegeni 2010 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevi kaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınız kısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına dersler vererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlı olmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzen içinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevlerinizi yerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir. Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinize güven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.
Venüs gezegeni ise tüm yıl boyunca kendi kazanımlarınız dışındaki gelirler, cinselliğiniz, sigorta, vergi, hukuk konularındaki davalarınız (nafaka, miras), eşinizden elde ettiğiniz paralar, banka borçları, vergi ödemeleriniz ve yine eş dolayısıyla yaşanan maddi sıkıntılar anlamında 2005 yılından beri çarpıcı gelişmeler yaşatmakta olabilir. Bu etkinlik bu yıl içinde de devam edeceğinden daha dikkatli hareket etmeye ve öncelikle kendinizi geliştirmeye, yenileştirmeye ve kaynaklarınızı dikkatle kullanmaya devam etmenizi öneriyoruz.

Satürn gezegeninin değişkenlik veren ve bağımlılık yaratan enerjisi altında birdenbire aşık olma, hemen ilişkiye girme ve evlilik konusunda çabucak karar vererek hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olan enerjisi altında birlikte olduğunuz insanı daha iyi gözlemlemeli, mantıklı kararlar almalı ve her şeyden önce çok iyi tanımadan ciddi bir adım atmamalısınız.

Aşk ve İlişkiler

12 Kasım 2009- 11 Şubat 2010 tarihi aşk açısından etkili gözükmekte. Sevilmek, değer görmek, kısa süreli maceralar yaşamaktan hoşlanabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise partnerleriyle her türlü paylaşımda olmaktan zevk alabilirler.
18 Mart- 22 Nisan arası ilişkinizde karşılıklı olarak dengeyi sağlamak adına dikkatli olmalısınız. İlişkisi olmayanlar için sıradışı bir kişinin yaşamınıza girmesi anlamı taşıyabilir. Bu ilişki arkadaşlık ilişkisiyle başlayabilir.
14 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında gizlilik içinde hareket etmek ihtiyacınız yüksek olabilir. Gizli saklı ilişkiler veya şu an yaşadığınız ilişkiyle alakalı hareketlenmeler, kimi zaman agresif bir şekilde tutum göstermeler, kimi zamansa verdiğiniz kararları uygulamaktan vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir.
21 Haziran- 12 Temmuz arası dönem her türlü yönden kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmenizi ve ilişkiler kurmanızı destekleyici görünmekte.
10 Ağustos- 16 Eylül tarihleri yakın çevrenizle olan ilişkiler, yazışmalar, yolculuklar yoluyla iletişimde bulunmanız açısından destekleyici olacaktır. Kimileriniz bu süreçte evlenmeyi ve bir yuva kurmayı düşünebileceği etkiler altındadır.
21 Ekim- 29 Kasım aşk açısından son derece olumlu, yeni tanışmalar açısından destekleyici olacaktır. Macera tutkunuz yükselebilir ve kendinizi aşkla ifade etmekten hoşlanabilirsiniz. Hayatın keyifli yanlarının tadına varmak ve eğlenmek açısından etkili bir dönem olacaktır.
07 Kasım- 17 Aralık tarihlerinde ise yine oldukça hızlı, isteklerinizin mutlak kabulünden yana ve hızlı yaşanan aşklar açısından oldukça etkili bir dönem olarak gözükmekte.
Olumlu İlişkiler : Aslan, Yay, İkizler burçları
Zorlu İlişkiler : Yengeç, Boğa, Balık
Parasal Konular
17 Şubat- 26 Mart başkaları kaynaklı gelirler konusunda gelişmeler yaşanabilir. Kurduğunuz güçlü ilişkiler sizi maddi anlamda destekleyici olabilir.
13 Mayıs- 20 Kasım iş hayatınızla ilgili konularda kuracağınız yakın ilişkiler maddi anlamda sizi destekleyici olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir şekilde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Parasal konularda etkin olmak ve kendinizi ifade ederek girişimde bulunmanız açısından destekleyicidir. Çalışma hayatınızda düzen ve disipline önem vermeniz halinde olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz.
İş ve Kariyer
28 Mart - 09 Mayıs dönemi kariyeriniz açısından olumlu titreşimler ve otorite konumundaki kişilerle maddi anlamda görüşmeler, iş değişikliği, statünüzle ilgili değişimler göze çarpabilir.
16 Mayıs- 28 Haziran ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak iletişimler, görüşmeler ve hareketlilik söz konusu olacaktır. Olumlu etkiler mevcut.

Sağlık
12 Şubat- 18 Mart ve 15 Eylül- 23 Kasım tarihlerinde otoritelerle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen bayan Akrepler biraz sıkıntılı bir dönem geçirebilirler, kimileri ise rutin sağlık problemleri yaşayabilirler. Doktor kontrolünüzü yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Aşk açısından renkli bir dönem olması dolayısıyla kendinize dikkat etmeyebilir, beslenmenize özen göstermeyebilirsiniz. Dikkatli hareket etmekte fayda var.

2010 yılının Siz Akrepler için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederiz.
buradan alıntıdır...tık...

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe