Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

30 Kasım 2008 Pazar

Düğün Heyecanını Nikah Şekeri Yaparak Atın



Evlilik hazırlıkları insanı hem maddi hem manevi anlamda yorar. Bir Yastıkta ekibi olarak, el işleri ile uğraşmayı seven gelin adaylarına kendi nikah şekerlerini kendilerinin yapmalarını öneriyoruz. Nikah şekerlerini kendiniz yaparak daha özel kılmak istiyorsanız, ya da gönlünüze uyan bir nikah şekeri bulamadıysanız ya da biraz tasarruf yapmak iyi olur diyorsanız, haydi kendiniz yapın.

Bunun için gerekli malzemeler
  • 4-5 kız arkadaş,
  • Fonda müzik sağlamak için radyo,
  • Çay kahve servisi için küçük kardeş,
  • Tüller, kurdelalar, çiçekler, badem şekerleri.
Nikahınıza birkaç gün ya da bir hafta kala kız arkadaşlarınızı evinizde, balkonunuzda ya da bahçenizde topluyorsunuz. Yer minderlerine serilip herkese bir iş veriyorsunuz. Kimi tülleri biçsin, kimi kurdelaları bağlasın. Keyifli sohbetler ve şen kahkahalar eşliğinde hem stres atıyor, bir yandan da şekerlerinizi yapıyorsunuz.

Böyle yapılmış nikah şekerlerinin yerini ne doldurabilir?

Not: Yukarıdaki örneğe burada rastladık. Aslında dekorasyon amaçlı yapılmış süs yastıklarıymış. Kapı ya da dolap kollarına asılmak için. Bundan nikah şekeri de çok hoş olur diye düşündük. İsterseniz aynı amaçla da kullanabilirsiniz tabi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel fikir gerçekten de malzeleri okurken kendimi kaptırmışım ciddi ciddi okuyorken birden gülmeye başladım kendi kendime.bu arada siteniz hayırlı olsun.

Bir Yastıkta dedi ki...

çok teşekkür ediyoruz dilekleriniz için, bu site ciddi bir site değil, keyif alınacak bir site olacak

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe