Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

30 Kasım 2008 Pazar

Çamaşır Odaları

İkea'nın ülkemize gelmesiyle, çamaşır odaları kavramıyla tanıştık. İçine çamaşır makinenizi, ütü ve ütü masasını koyabileceğiniz, duvarlardaki çeşitli raflarla malzemelerinizi düzenleyebileceğiniz, küçük şirin odalar ya da bölümler. Avrupa'da balkonlarda çamaşır asmanın yasak olması nedeniyle çamaşırları kurutmak için genelde aydınlık alanlarda oluşturulan bu odalar, kurutma makineleri sayesinde bodrum katlarında ya da merdiven altlarında da oluşturulabiliyor.

İstanbul'da yaşayan biri olarak çamaşırlarımı dışarda değil daha çok içerde kurutuyorum. Bu da evin ortasında hiç toplanmak bilmeyen bir çamaşır askısı demek. Siz siz olun evinizi dizayn ederken bir bölümünü bu iş için ayırın. Sevdiğiniz şekilde dekore edin. Bu alan mutfağınızın bir köşesi ya da balkonunuz olabilir. Bir süre sonra bu sevimli yer sizin hoş vakit geçireceğiniz dinlenme alanı haline bile gelebilir.








Resimler Flickr'dan alınmıştır.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten çok hoş bir tasarım evet daha önce görmüştüm bu tarz dekorasyonları ama evimdede olsa keşke diye düşünüyorum yeni evlenecekler için planlı hareket etmelerinde örnek oluyorsunuz tebrikler BİRYASTIKTA ekibi...

Adsız dedi ki...

bende çok beğenirim böyle fikirleri çok hoş duruyo

Betül dedi ki...

evimde böyle bir çamaşır odamın olamamasının eksikliğini çok hissediyorum, fotoğraflarına bakmak bile güzel, düzen, tertip ne huzur verici.

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe