Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

28 Kasım 2008 Cuma

Düğünde Ne Taksak?


Düğüne davet edilenlerin en önemli problemlerinde biridir ne takılacağı. Herkes bütçesine uygun, gönlünden geçen hediyeyi verir. Geleneksel hale gelmiş takı takma töreninde yaşananlar amacın biraz dışına çıksa da, esas dikkate alınacak şey çiftlerin o hediyeden maksimum ölçüde faydalanabilimesidir.

Bir çok çift evlendikten sonra takılarını paraya çevirmeyi ya da farklı farklı desenlerdeki takıları bozdurup yeniden zevkine uygun yaptırmayı seçiyor. Her iki durumda da bu işten kazançlı çıkan kuyumcular oluyor.

Bilezik, çeyrek yada cumhuriyet altını. Her birinin alış satış fiyatları arasında fark var. Son zamanlarda bunlara alternatif olarak chip altınlar çıkmıştı. Bunların hoşluğu içine küçük bir kağıt iliştirme fırsatı vermesi...

Birkaç hafta önce katıdığım bir davette ise farklı birşey ile karşılaştım. Takı olarak üzerinde Altın Çek yazan para boyutlarında bir kağıt takılmıştı. Çok hoşuma gitti, zira o çekin değeri karşılığı parayı ya da altını kullanabilecekler. Böyle bir hediyenin çifleri memnun edecek, zararı minumuma indireceği kesin.

1 yorum:

SMİLENA dedi ki...

hayırlı olsun.hoş bir başlangıç yapmışsınız.alttta ki alyanslar harika.benim ki demode kaldı yanlarında .eh aradan 9 sene geçmiş..

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe