Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

3 Şubat 2011 Perşembe

Sponsored Posts: Yeni Sponsorumuz Anı Fotoğrafları











Karşınızda yeni sponsorumuz ANI FOTOĞRAFLARI. Böyle farklı fotoğrafçıların harika resimlerine sitemizde yer vermek, bunları sizlere duyurmak hoşumuza gidiyor. Zira çeşitliliğin sanatta gelişmeye ve ilerlemeye neden olacağı inancındayız. Farklı fotoğraflar gördükçe daha bir sonrakinin her zaman daha iyi olacağını bekleriz ki Rukiye Taşçı'nın fotoğrafları da bu çeşitliliğe, kaliteli fotoğraflarıyla katkıda bulunuyor.

O kadar çok resim var ki buraya fazlasını alamadık elbette, genelde çok fazla profil resmine yer vermek istemedim, mahremiyete saygı adına. Ancak siz Rukiye Taşçı'nın harika sitesinden, blogundan yada Facebook sayfasından tüm portföyünü görebilir veya kendisiyle irtibata geçebilirsiniz. Ve elbette ki sadece düğün fotoğrafı çekmiyor, adı üstünde size anı kalmasını isteyeceğiniz herhangi bir anı onunla ölümsüzleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe