Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

8 Şubat 2011 Salı

Haydi Kızlar Gelin Hamamı'na

Uzun zamandır yazmak istediğim bir konu vardı, gelin hamamı konusu. Eski geleneklerimizi devam ettirebileceğimiz yerler hala var mı? Nasıl hizmetler sunuluyor gibi konularda bilgi edinip sizlerle paylaşmak istiyordum.


Üniversiteme çok yakın oluşu sebebiyle tadilatını içim giderek seyrettiğim, bakarken hayranlık duyduğum ve 5 yıldızlı hizmetinden zaman zaman yararlandığım 5 yıldızlı Tarihi Celal Ağa Konağı'nın içinde tarihi bir hamam olduğunu biliyordum.

Konağın halkla ilişkiler sorumlusu Ece Hanım'dan hizmetlerine dair bilgi aldık sizlerle paylaşmak için. O kadar güzel hizmetler var ki, hem bireysel kullanıma hem de gelin hamamı gibi toplu kullanımlar için, harika konseptler hazırlamışlar.

Önce otelden ve hamamdan görüntüler,




Ardından Ece hanım'ın dilinden :)

Celal Ağa Konağı'nda her türlü düğün davet organizasyonu yapmaktayız. Gelin Hamamı yaptığımız birçok etkinliğin başında gelmekte tabi ki.. İçerik ve fiyat açısından aydınlatmam gerekirse; min 10 kişi ile gelin hamamında hamamı kapatıyoruz. Ottoman masaj sunmaktayız misafirlerimize; tecrübeli terapistlerimiz önce türk kahvesi özlü kese yaparlar sonra köpük masajına başlanır , ardından taze meyvelerle vücuda peeling uygulanır eşsiz bir tene kavuşulur.

İçeride zeytinyağlı, Osmanlı meşrubatı, çay-kahve ikramlarımız , darbuka, tef , müzik olanakları sunulmaktadır. 20 kişi ve sonrası için işletmemiz fasıl ekibi ve oryantal hizmetini hiçbir ücret talep etmez. Bugüne kadar bu tarihi hamamımızda bir çok gelinimizi ağırlamış bulunmaktayız. Hamam bu özel grubumuza 3 saat boyunca kapatılır. Gelinimizden ücret talep etmiyoruz, diğer misafirlerden ise 80 TL alınmaktadır .

Bir diğeri ise 23 Şubat Çarşamba günü başlatacağımız , her hafta Çarşamba günü 12.00-16.00 saatleri arası HAREM Hamamı konseptiyle hizmet sunacağız. Verilen hizmet türk kahvesiyle peeling ardında köpük masajı, zeytinyağlı, Osmanlı meşrubatları, çay ikramları, darbuka ,tef, ziller, fasıl ekibi ve oryantal. Kişi başı 60 TL olmakta. Burada da hamamımız kapatılmaktadır.

Hamamı 1 saat boyunca bireysel kullanmak isterlerse fiyat 80 TL. Sunulan hizmet Türk kahvesi peelingi köpük masajı ve Osmanlı meşrubatı. 5 kişi ve üzerinde bireysel kullanma rezervasyonlarında %20 indirim uygulamaktayız. Burada misafirimiz 1 saat boyunca hamamı istediği gibi özel olarak kullanmakta.

Son olarak ise hamamı kapatmak gibi bir düşüncesi olmayan müşterilerimizin türk kahvesi peelingi köpük masajı ve Osmanlı meşrubatı 40 TL olmaktadır.

Eğer daha farklı sorularınız varsa Ece hanıma doğrudan mesaj atarak (brand(at)celalagakonagihotel.com) öğrenebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve görselleri aşağıdaki adreslerden bulabilirsiniz.

http://www.celalagakonagihotel.com/
http://www.acemogluhamami.com/

1 yorum:

nilerk dedi ki...

bende daha uygun fiyatlı yer arayanlara İstanbulda flowers spa ile İzmir de Ofuro spayı tavsiye ederim...

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe