Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

27 Haziran 2010 Pazar

Düğün Mekanlarında Sandalyeler



























Düğün mekanının diğer tüm dekorlarında olduğu gibi, sandalyeler de öncelikle belirlenen konsepte uyumlu olarak süslenmeli. Sandelyelerin süslemelerinde hayal gücünüzü de kullanabileceğiniz çok geniş bir yelpazede seçenek bulabilirsiniz. Tabi uygulama yaparken mekanda kullanılacak olan sandalyelerin şekli ve hangi süslemelere izin verebileceğini göz önünde bulundurmakta fayda var. yukarıdaki resimler sizlere alternatif süsleme fikirleri verecektir.

Bir kaç hususa dikkat etmenizi öneriyoruz.
* Açık havada bir düğün düşünüyorsanız sandalyeleri komple kumaş kaplatmayın. Daha sade süsler, ççekler, kurdelalar, ya da belli bir kalınlıkta sandalyenin arkasından sarkıtılmış tüller yeterli olacaktır.

* Kapalı mekanlarda, otel restoran gibi lüks yerlerde, eğer klasik stilde bir dekor istiyorsanız sandalyelerin komple giydirildiği süslemeleri tercih edebilirsiniz. Ancak bu stildeki süslemeler oldukça fazla kullanıldığı için, insanları şaşırtmak adına, üzerine hoş dekorlarla ilaveler yapın.

* Eğer davetli listeniz belli ise, isimlerin yazılı olduğu kartların sandalyelere asılması da hoş oacaktır.

* Cıvıl cıvıl bir süsleme istiyorsanız, dekorlarda eğlenceli yazılar, resimler kullanabilirsiniz.

* En güzel süslemeler aslında çiçekle yapılıyor. Özel çiçekçiden alınmış olması gerekmez, kır çiçekleri ve biraz kurdela ile çok güzel görüntüler yakalanabilir.

* Eğer sandalyeler eski ise, illa ki komple kaplayarak kapatmaya uğraşmayın. Bazı yerleri boyaları dökülmüş olabilir, önemli değil. Şimdi vintage eşyalar moda. İnsanlar böyle boyası dökülmüş mobilyalara dünya para veriyor.

Görseller için kaynak

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe