Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

24 Mart 2010 Çarşamba

Meyve Asitleri İle Cildinizi Sıkılaştırın



Meyve asitleri olarak da bilinen alfa ve beta hidroksi asitleri içeren kremler hem hücre yenilenmesinde hem de cilt yüzeyinin pürüzsüzleştirilmesinde önemli rol oynuyorlar. Düzenli kullanım sonunda cilt sağlıklı bir görünüm, cilt yüzeyi pürüzsüzleşiyor. Ama dikkat; pigment tahribatlarına neden olduğu için güneşlenme sırasında kullanılmaları önerilmiyor.

Vitamini ve Meyve Asitleriyle Hücre YenilenmesiKırışıklıkları savaşta A vitamini asitleri oldukça etkilidir. Hassas ciltlerin birçoğu da problemli olduğundan bugün A vi­tamini dermatologlar tarafından da cildi pürüzsüzleştirmek, kırışıklık oluşumu ya da akne tedavisinde kullanılmaktadır. Kozmetik ürünlerde ise seyrek bulunmaktadır.

Pürüzsüz bir cilt için süt banyosuSüt banyosunun cilt üzerinde hem rahatlatıcı hem güzelleş­tirici hem de kuru ve hassas ciltleri besleyici etkisi bulunuyor. Sütün bu nemlendirici özelliklerinin yanı sıra bileşimindeki vi­taminler, mineraller ve süt asitleride hücrelerin beslenmesi ve yenilenmesini sağlıyor.



0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe