Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

1 Mart 2010 Pazartesi

Düğün Fotoğrafçısı

Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.





Ülkemizde düğün fotoğrafçılığı artan bir hızda kaliteli hale gelmeye başladı. http://www.dugun-fotografcisi.com/ sitesinin sahibi Sina Demiral çalışmalarını şöyle anlatıyor;

Biz, dugun-fotografcisi.com organizasyonu olarakdüğün öncesi ve düğün sırasında gelin ve damat fotografları cekiyoruz.Bu alanda 2 senedir butik olarak çalışıyoruz. Özellikle bizi seçen gelin ve damatlarımız, tüm styling; duruş, aksesuar ve pozlarını bize bırakıyorlar ve dış mekanda çok farklı çekimlere imza atıyoruz.

Belki çok iddialı olacak ama Türkiye'de düğün fotoğrafçılığı alanında klasikleşmiş işlerin dışında yer almak için özel olarak uğraşıyoruz. Gerek mekan gerekse styling ve poz olarak farklı olma çabası içerisindeyiz. Fotoğraflarımızdan açıkçası yaratmak istediğimiz farkı anlayacaksınız diye düşünüyorum.

Bu konuyla ilgili olarak websitemizi de ziyaret edebilirsiniz;

http://www.dugun-fotografcisi.com/

1 yorum:

NeS dedi ki...

bende böyle fotolar istiyorum. harikalar... belirli bir kalıpta sınırlı kalmadan alışılmışın ötesinde harikalar yaratıyorlar.

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe