Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

20 Kasım 2009 Cuma

Kişiselleştirmede Maksimum Nokta: DNArtist



Bize ulaşan DNAartist ekibinin dilinden onları tanıyalım:

Mayıs sonu itibariyle, uluslararası deneyime sahip moleküler genetikçiler, biyokimyagerler, tasarımcılar ve fotoğrafçılardan oluşan ekibimiz ile 2 senedir üzerinde çalıştığımız kişilerin kendi DNA'sından eşi olmayan portrelerini yaratan DNArtist projesini hayat geçirdik.


Bu portreye sahip olmak isteyenler www.dnartist.com web sitemize girip portrelerini sipariş ediyorlar. Daha sonra kendilerine yanak içinden basit ve acısız hücre örneğini almalarını sağlayacak svap kiti gönderiliyor. Bu teknik o kadar basit ki bebeklere bile gönül rahatlığıyla uygulanabiliyor. Daha sonra tek yapmaları gereken bu kiti uygulayıp bize geri göndermek.


Tablolar 1, 2, 3 hatta 4 kişilik ve değişik boyutlarda hazırlanabiliyorlar. Özel sanat tuvali üzerine 100 yıl solmaya karşı garantili, müze kalitesinde Fine Art Jikle tekniği ile basılıp, kasnağa geriliyorlar. Ya da kağıda basılıp özel transparan, akrilik çerçevesinde teslim ediliyorlar.


Portrelerin renklerini de portre sahipleri web sitemizdeki 30 kombinasyonun arasından seçebiliyor.


Dünyada benzelerini yapan iki tasarım atölyesi var, biri Kanada'da diğeri ise İngiltere'de. DNA portreler uzun zamandır New York Modern Sanat Müzesi dükkanının en çok satanlar listesinde.


21. yüzyılın modern portresi olarak nitelendirilebilen portreler kişiye özel olduğu için DNA'mız gibi eşsiz.

Portrelerimiz özellikle Yılbaşı, evlilik, yıldönümü, doğumgünü, doğum gibi özel günler için gerçekten çok farklı ve unutulmayacak bir hediye.

Daha detaylı bilgi için bize aşağıdaki numaralardan da ulaşabilirsiniz
Selin Atasoy Hartevioğlu
DNArtist "Art within you"
Kita Tasarım, Reklam ve Danışmanlık
Kita Design, Advertising and Consultancy
Prof. Dr. Orhan Ersek Sok No: 18/9
Tesvikiye, Istanbul, Turkey
Tel: +90 212 343 38 95
Fax: +90 212 343 38 96
GSM: +90 532 314 04 27
Web: www.dnartist.com

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe