Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

20 Ağustos 2009 Perşembe

Yaratıcı Blog Ödülü

Blogumuz kendi üretip ürettiklerini tanıtan türde yaratıcı bir blog değil ama böyle bir blog oluşturmak için gerçekten yaratıcılık gerektiriyor. Araştırmalarımızın kendini tekrarlayan yazılar olmaması yeni konular bulmak, neler ihtiyaç olunabilir diye düşünmek yaratıcılık gerektiriyor gerçekten.

Diğer yandan karşımıza çıkan harika fikirleri, yeni modelleri de paylaşmadan edemiyoruz. Bu siteden faydalanıp evlerini dekore edenler, gelinlik modelini bizden seçenler keşke bize geri dönse resimlerini herkesle paylaşsa. Şimdilik ülkemizde düğün, evlilik blogları daha fazla yaygınlaşmadığı için bundan çekiniliyor ama ilerleyen yıllarda bol paylaşımlı bir site olacağına inanıyoruz burasının.

Bu ödülü de paylaşmak için, sitemizin sağ tarafında yer alan ürünlerine destek verdiğimiz yaratıcı bloglara hediye ediyoruz.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

sizi tebrik ediyorum ödülünüz için.

Evlilik dedi ki...

Boşanalı bir yılı biraz geçti tekrar evlilik yapmayı da hiç ama hiç düşümmüyorum. Kimilerine göre ömrebedel evlilikler olurmuş eskilerde artık onlar da hikaye oldu bence. Şimdi evlilikler evlilik siteleri aracılığı ile yapılıyor. Ne hayır gelir diyeceksiniz belki ama ya eskiden görücü usulünün ne farkı vardı peki o zaman.

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe