Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

21 Ağustos 2009 Cuma

Vücut Şekline Yakışan Tarz 2

Vücudunuz uzun ve inceyse...

Bu vücut tipine sahip kadınlar hemen her şeyi giyebilirler. Üstte taşınması zor pek çok trend, bu vücut tipinde harika durur. Bu nedenle maceracı olup, değişik kombinasyonları rahatlıkla deneyebilirsiniz. Mesela sezonun dar jeanleri, aşırı cafcaflı baskılar ve üste yapışan jarse elbiseleri tam size göre. Peki nelerden kaçınmanız gerekiyor? Eğer göğsünüz küçükse, düşük kesimli üstlerden uzak duruyorsunuz. Ayrıca baldır hizasında biten kısa paçalı pantalonlar ve dirseğin biraz altında biten kol boyuna da dikkar. Bunlar çok kısaymışsınız gibi bir etki yaratabilir.
Mutlaka bulunması gerekenler:
Dar pantalonlar. Bunları topuklular, ya da babetlerle giyin.
İnce ve üzerinize yapışan uzun elbiseler
Uzun olan gövde boyunu daha kısa göstermek için yatay çizgili üstler
Yüksek topuklu çizmeler
Jean veya şık pantalonlarla giyebileceğiniz jarse üstler
Kemerli bir trençkot

Minyonsanız...
Bu tip bir vücuda sahip olanlar için en önemli şey, giysilerinizin üzerinize oturmasıdır. Tek renk giyinmek ve koyu renkleri seçmek modern bir görünüm ve bütünlük sağlar. Minyonlara en çok kısa etekler yakışır. Bu nedenle bacakları ortaya çıkarmanın zamanı. Uygun çoraplar ve ayakkabılar boyunuzun da daha uzun görünmesini sağlar. Farklı renk ve tarzları birarada kullanmak dikkati böleceğinden, sade modeller, tepeden tırnağa tek bir renk kullanımı ihtiyacınız olan bütünlüğü sağlar.

Mutlaka bulunması gerekenler:
Diz üzeri etekler
Üzerinize oturan kazaklar
Pantalonlarla giymek üzere az topuklu botlar
Üzerinize uygun boru paça pantalonlar. Daha uzun görünmenizi de sağlarlar.
Diz hizasında biten paltolar
İnce bantlı açık ayakkabılarla giyeceğeniz ince, diz üstü 20’li ve 30’lu yılları hatırlatan elbiseler

Armut modeli...
Armut olarak tanımlanan vücut şekli, gerek Beyoncé, gerekse Jennifer Lopez sayesinde beğeni toplayan bir vücut tipi ve üstü ince ama basen ve poposu olan kadınları tarif etmekte kullanılıyor. Armut vücut şekline sahipseniz, kabarık eteklerden ziyade, üzerinize oturan ve düz inen etekleri tercih edin, özellikle çok yüksek topuklu çizme ve ayakkabılarla. Göğsünüzü ortaya çıkarmak için korse tipi üstler, oturuk ceketler veya önü açık bırakılmış bir bluzun içine giyeceğiniz balkonet tarzı sütyenler giyebilirsiniz. Evaze eteklerle boyundan bağlı elbiseler, yaz akşamları ve düğün gibi olaylar için yerinde bir seçim olacaktır. Ama fazla parıltılı kumaşlardan uzak durmakta fayda var, zira bunlara ışığı yansıtarak kıvrımlarınıza fazladan dikkat çeker.

Mutlaka bulunması gerekenler:
Boru paça pantalonlar harika durur ama bel kısmında esneme yapıp açılmamasına dikkat edin.
Alt ve üst dengesini sağlamak için göğüslerinizi kaldıran balkonet tarzı sütyenler
Koyu renk bir etek ki bunu her şeyle giyebilirsiniz.
Anvelop elbiseler. Her beden üst ve altlar için uygun.
Gene geniş kalçalarla dar üstleri dengelemek için çizgili üstler
Sizi ince gösterecek ince çizgili bir takım.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe