Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Vücut Şekline Yakışan Tarz Hangisi 1



Her gün ayna karşısına geçip, ne giyeceğinize karar veremiyor musunuz? Vücut şeklinize en uygun giysilerin hangileri olduğunu biliyor musunuz?
İster toplu, ister hamile, ister minyon olun, size uygun bir stil mutlaka var. İşte farklı vücut şekillerine uygun giyim önerileri...
Kıvrımlı bir vücuda sahipseniz...
Toplu kadınlar genellikle bol giysiler ve gösterişsiz renklerle vücutlarını saklamak eğilimindedir. Ancak bunun yerine üzerinize oturan, göğüs ve kalçalarınızı saran giysileri tercih etmekte fayda var. Vücudunuz kıvrımlıysa, sezonun trendleri tam size göre.
Özellikle de 50’lerin tarzındaki geniş etekler ve üzerinize oturan üstler. Vücudunuzun beğendiğiniz yanlarını öne çıkarmak için aksesusarlardan da yararlanabilirsiniz. Mesela dikkati ince belinize çekmek için, kontrast renklerde şık bir kemeri, gözden kaçmayacak parlak ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Unutmayın, bol kesimli giysiler sizi daha da hımbıl gösterir. Üzerinize oturan tok kumaşlar daha şık durur.
Mutlaka bulunması gerekenler:
Poponuzu kaldırıp, bacaklarınızı uzun gösterecek size uygun yapılmış bir pantalon
Uzerinize oturan bir palto
Korse şeklindeki üstler. Belinizi de ortaya çıkarmada birebirdir.
Rahat, yüksek topuklu bir ayakkabı, hem uzun gösterir, hem de yürürken salınmanızı sağlar.
50’lerin seksi havasını yakalamak için V yaka ince bir kazak
Vücudunuza oturan ve düz inen bir etek.

1 yorum:

HADİYE dedi ki...

Selam Ge-ce ciğim,

Ben armut şekline uyuyorum.Keşke birde bu tip hanımlarım resimleri olsa.Giyimleri üzerlerinde nasıl duruyor daha iyi öğreniriz.
Birde tüm tekstilciler sanki bütün kadınlar incecikmiş gibi modern giysilerin büyük bedenlerini üretmiyorlarya sinir oluyorum.

Sevgiler*

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe