Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Hintli Kadınların Kadife Yumuşaklığında Bitki Yağları



Bitki yağları, Hintli kadınların bakımlarında kullandıkları en temel ürünler olarak yerlerini koruyor. Hafif masaj darbeleri de, mikro sirkülasyonu uyararak yağların cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Hintli kadınlar, yüz maskesinde özellikle sarı susamyağını tercih ediyorlar. Bu yağ, içeriğindeki zengin doymamış yağ asitleri sayesinde cildin yumuşamasını sağlıyor ve pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor.

Uzmanlar, cildin derinliklerine daha kolay ulaşması için susam yağının masajdan önce ısıtılmasını tavsiye ediyor. Eğer reçine ya da çiçek kokusundan hoşlanıyorsanız, içine birkaç damla yağ ekleyebilirsiniz. Bitkilerin cilt üzerindeki etkilerine gelince...

Okaliptüs canlandırıyor, sandal ağacı gevşemesini sağlıyor ve ylang-ylang da onarıyor. İsterseniz, günlük masajınızı piyasada, aktarlarda satılan ve içeriğinde bitki özleri bulunan ürünlerle de yapabilirsiniz.

2 yorum:

HADİYE dedi ki...

Merhaba Gece,

Bu hintli kadınlar hep zayıflarya,Ne yapıyorlarmışki? Birde göz çevresi kırışıklıklarla ilgili bilgi bekliyorum. :)

Sevgiler*

sibel dedi ki...

HER ŞEYİN ÖZÜ BİTKİLER ZATEN AMA BİZ TÜRK KADINLARI BİRAZ TEMBELİZ CİLT BAKIMI KONUSUNDA.BAZEN YÜZÜNÜZÜ SİLMEDEN YATIYORUZ.SEVGİLER.

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe