Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

3 Aralık 2010 Cuma

Sponsored Posts: Yeni Sponsorumuz Butik Tatlar








Ülkemizde gerçekten çok güzel pastalar, kurabiyeler ve cupcakeler yapan tasarımcılar var. Son zamanlarda çoğalmış gözüküyorlar ama bu aslında taleple ortaya çıkan birşey. Artık insanlar hayallerindeki tasarımların, güvendikleri koşullarda üretilmiş olmasını tercih ediyor. E tabi bu pastaları yapmak da hiç kolay değil. İnsanın neredeyse tüm gününü alıyor belki daha fazlasını.

Yeni sponsorumuz Butik Tatlar da iki kardeşin güçlerini birleştirmesiyle sizlere daha hızlı hizmet veriyor. Gözde ve Özge, her türlü özel günler için pastalar, kurabiyeler, cupcakeler tasarlıyorlar. Bugünkü yazımızda sadece pastlara yer verdik, ilerleyen günlerde diğer çalışmalarını da yayınlayacağız.

Butik Tatlar'ın, ürünlerinin tamamı el yapımı. Hiç bir katkı maddesi ilave edilmeden yapılıyorlar. Şeker hamurunu bile kendileri yapıyorlar. Katkısız olsun diye hazır hamur kullanmıyoruz diyorlar. Bu normalden daha fazla zaman alıyormuş ancak tadına bakanlar hep çok memnun olduğu için buna değdiğini düşünüyorlar.

Siparişler tamamen kişiye özel butik olarak yapıldığı için, 3-4 gün önce sipariş verilmesi gerekiyor. Teslimatlar genelde kargo ile yapılıyor ama tabi isteyen gelip onlardan alabiliyor, adres Kemerburgaz. İstenirse gidecek mesafeye göre küçük bir ücret karşılığı bizde teslim edebiliyorlar. 200 lira üzerindeki siparişler için ise yol ücreti almıyorlar.

Özellikle modellemelerini çok başarılı buldum, yaptıkları karakterler çok sevimli, adeta bir sanatçı gibiler. Siz de diğer ürünlerine bakmak ve iletişime geçmek için sitelerine göz atabilirsiniz.
İletişim : butiktatlar@gmail.com
Telefon: 0533 598 91 38 / 0535 207 24 77

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe