Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Damadın Not Defteri..


* Evlenirken damadın hazırlığının hep kolay olduğu düşünülür. Oysa kıyafet seçimi dışında damada düşen görevler oldukça önemlidir.


* Konu moda ile ilgili olduğunda kadınların beğenisi ön plandadır ama modeli gelin seçse bile alyansları damadın alması adettir.


* Damat kendi ailesinden ve yakınlarından kimleri düğüne davet edeceğinin listesini çıkarmalıdır.


* Düğün hazırlıkları sırasında birkaç arkadaşından yardım istemek damadın koşuşturmasını azaltabilir.


* Damatlık hazır alınsa da diktirilse de kesinlikle son günlere bırakılmamalıdır. Erkek terzileri de kadın terzileri kadar zamana ihtiyaç duyarlar.


* Gelinin hediyesi unutulmamalıdır. Bu saat, takı gibi klasik bir hediye olabilir ama değişik zevkleri ve hobileri olan bir çift için daha farklı seçimler de yapılabilir. Aynı tercih gelin için de geçerlidir tabii.


* Balayı planı çift kişilik bir araştırmanın sonucu ortaya çıksa da organizasyonu yani tüm rezervasyonlarla ve gerekiyorsa vize, araç kiralama gibi tüm detaylarla damat ilgilenmelidir.


* Gelin arabasının süslenmesi -ki bu süsleme küçük bir çiçek demeti ile gerçekleştirilecek bile olsa, düğün sabahı organize edilmesi gereken bir iştir ve damat tarafından yapılmalıdır. İşte arkadaş desteğinin tam zamanı…


* Damat yine düğün gününün önemli bir parçası olan fotoğraf ve video çekimi ile de ilgilenmelidir.

Kaynak

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe