Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

21 Ekim 2010 Perşembe

Sponsored Posts: Efsane Ersan Photography



Kendisiyle ilk tanıştığımda saatlerce web sitesinden çıkamamıştım Efsane Ersan'ın, hem web sitesi sade ve güzeldi hem de fonda çalan müzik.. Resimlere söyleyecek kelime bulamıyorum zaten siz de göreceksiniz.



Efsane iki kız annesi, eski bir avukat, yeni mesleği ise fotoğrafçılık, ki bu işi çok iyi yapıyor.



Model olarak öncelikli tercihleri çocuklar, bebekler ve gençler. Onların poz vermeden doğal hallerini yakalamayı seviyor, üstelik kıpır kıpır bir çocuk fotoğrafının kolay çekilmediğini aşağı yukarı herkes bilir.



Tabi düğün, doğum ve kurumsal fotoğraflar da çekiyor. Sizlere tanıttığımız bu ilk yazıda çocukların resimlerine yer vermek istedim.



Sadece fotoğraf çekmekle kalmıyor, isterseniz onlardan kartlar, panolar da hazırlıyor. Mesela aile büyüklerinize çocuğunuzun resminin olduğu bir tablo yada kartpostal göndermek istemez miydiniz?


Özellikle yaklaşan kurban bayramı için bebeğinizin yada çocuğunuzun resminden yapılmış bir kartı hazırlatıp, büyük anne ve babalara, teyzelere akrabalara hoş bir süpriz yapabilirsiniz.



Çok harika bir fikir



Efsane Ersan'ın kişisel blogu http://efsaneersanphotography.blogspot.com/

web sitesi www.efsaneersan.com

iletişim bilgileri
telefon: 0216 688 80 14
mobil telefon : 0542 215 34 52
e-mail: efsane@efsaneersan.com

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe