Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

22 Mart 2009 Pazar

Düğünde Saç Modelinde Dikkat

Düğün gününde gelinlerin yaptıkları en büyük hata saç modeli ve gelinlik modeli seçiminde kendi kişiliklerine uygun olmayan şeyleri tercih etmeleridir. Gelinler, bu mutlu günlerinde özel görünmek ve özel hissetmek isterler. O özel günde saçları ve makyajlarıyla tamamen kendileri gibi olmaya özen göstermelidirler.

Düğün günü yaptırdığınız saç modelinde danışmanız gereken ilk şey kendi zevkiniz ve stiliniz olmalıdır. “Düğün gününde yaptırabileceğim en uygun saç modeli hangisidir?” sorusunun doğru ya da yanlış bir cevabı yoktur. Fakat kafanızdaki karışıklığı ortadan kaldırmak ve gelin saç modeli ile gelinlik arasındaki uyum için birkaç öneride bulunmak istiyoruz.

Saç modeli seçiminde kıyafetinizin genişliğini, hatlarını ve kesimini göz önünde bulundurunuz.
Kıyafetin hatları ve kesimi, saç modelinizle uyumlu olmalıdır. Örneğin, kulak arkasında toplanmış kısa saç ya da başın tepe kısmında buklelerle oluşturulmuş bir topuz şekli uzun ve ince bir kıyafet stiliyle uyumlu olacaktır.

Kıyafetinizin genişliği de saç stilinize uygun bir şekilde seçilmelidir. Geniş tül bir kıyafet giyiyorsanız, ince bukleler bu güzelliği tamamlayacak saç şekli olacaktır.

Göz önünde bulundurmanız gereken son nokta ise saç şeklinizde uyumlu bir kumaştır.
Seçtiğiniz gelinlik modeli ile saç modelinin uyumuna kıyasla, sanırız damat bey ile yaşamınızdaki uyum çok daha önemli.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe