Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

23 Mart 2009 Pazartesi

Düğün Günü Tüm Resimlerde İyi Çıkın

Genelde düğünden sonra birçok resimde hayal kırıklığı yaşanır. Onca hazırlık süs, gelinlik sadece o güne özel olduğundan, sonradan geri dönüşü yoktur bu işin. Mecburen elimizdekilerin en iyisiyle yetiniriz.

İyi bir fotoğraf için profesyonel bir fotoğrafçıyla çalışmanızın yanı sıra, size de düşen bazı görevler var. Bu adreste nasıl iyi pozlar vereceğiniz farklı fotoğrafçıların yorumlarıyla sıralanmış.

İYİ BİR DÜĞÜN FOTOĞRAFININ SIRLARI
“Doğal olun”
“Güzel poz verebilmek için yapılması gereken poz vermemek aslında. Onları fotoğraflarken yakaladığım doğal halleri her zaman en çok beğenilen kareler olmuştur. Çünkü o karelerde günün heyecanını, üzüntüsünü, sevincini bulmak mümkün. Bunları yansıtırken yüzlerindeki her ifadenin gerçekten onlara ait olması gelinlerin olduğu kadar benim de çok hoşuma gidiyor. Sırrımız, düğün çekimlerinde ‘ doğal olmak’.”

“Gülüş çok önemli”
“Her gelin düğün gününde muhteşem görünmek ister. Bir kaç basit detaya dikkat ettikten sonra bunu gerçekleştirmeniz çok zor değil. İşte temel noktalar:
Makyaj: İyi bir makyaj ön koşuldur ve temel kural 'az olan esas olandır'. Doğru renk ürünlerle yapılacak bir makyaj sonrasında, pürüzsüz gözüken bir yüz ve tam kararında vurgulanmış hatlarınız olmalı. Genel olarak aşırı sedefli ve renkli farları hiçbir zaman tercih etmeyin. O gün bir sürprizle karşılaşmamak için de mutlaka düğün öncesinde bir test makyajı yaptırın.
En iyi açı: Ayna karşısında en iyi açınızı, ifadenizi çalışın.
Otoportre: Düğün öncesi basit bir dijital kamera alıp bol bol kendi fotoğraflarınızı çekin, cep telefonunuzun kamerasını bile kullanabilirsiniz. Bu gerçekten de kamera önünde rahat hissetmenizi sağlayacak en iyi yöntemlerden biridir.
Hisler: Hislerinize odaklanın, nasıl gözüktüğünüze değil. O gün muhteşem olduğunuza inanmanız gerek.
Gülüş: Gelinlik veya makyajınızdan bile daha önemli olan şey gülüşünüzdür. Gerginliğinizi yenmek için bol bol gülün.”


1 yorum:

çınar dedi ki...

merhaba düğün öncesi öğrenmem gereken bir çok şeyi öğreniyorum sizin sayenizde teşekkürler

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe