Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

2 Mart 2011 Çarşamba

İsim Değişikliği

Merhabalar, Türkiye'den blogspot uzantılı sitelere giriş hakkında bir engelleme bulunduğu için sitemizin adını değiştirdik. Aslında uzun zamandır düşünülen bir projeydi ama şimdi mecburiyet gereği değişimi hızlandırmış olduk. Bundan sonra hem biryastikta.blogspot.com adresinden hem de www.biryastikta.net adresinden buraya ulaşabileceksiniz. Ancak engelleme kararı kaldırılmadığı sürece, Türkiyeden girenler biryastikta.blogspot.com adresinden sitemize ulaşamayabilir. Bu sebeple yeni adresimizi sık kullanılanlara eklemenizi öneriyoruz.


Yeni adresin dns ayarlamaları da henüz tamemen bitmediği için an itibariyle bu adreste birşey çıkmıyor. Ancak biliyorum ki yurt dışından girişler için bu yönlendirme başarılı. Sanıyorum kısa süre içinde Türkiye'de de olacaktır.


Yeni adresimiz www.biryastikta.net yönlendirmesi sorunsuz çalışmaya başlar başlamaz, yeni yazılarımızla karşınızda olacağız.

0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe