Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

4 Aralık 2008 Perşembe

Makyaj İpuçları

Düğün günü geldi çattı, herşey tamam ama son gün olması gereken ve geri dönüşü olmayan birşey var : kuaför randevusu. Genelde uzmanlar, bir hafta önceden kuaförünüze gidip aynı şekilde saç ve makyaj yaptırarak prova yapmanızı öneriyor. Seçtiğiniz kuaförün becerisi tarzı çok önemli çünkü sizin görsel imajınız tamamen onun elinde.

Elbette saç ve makyaj sizin istediğiniz şekilde ve renklerde olacak, dolayısıyla öncesinde kafanızda bir stil oluşturmalısınız. Bu stil gelinliğinizin duruşuyla ve saç tarzınızla uyumlu olmalı, diğer yandan sizin yüzünüze ve cilt renginize de yakışmalı.

Önceden ne istediğinize karar vermeniz ve bir bilinç oluşturmak amacıyla bazı bilgiler toparladık. Burada profesyonel bir makjay yapım videolarını bulabilirsiniz. Burada ise değişik bir gelin göz makyajı videosu, buradan da doğru makyaj nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.



0 yorum:

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe