Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

26 Kasım 2010 Cuma

Kendin Yap: Biraz Emek Büyük Mutluluk

Son derece basit ama romantik bu ışıklardan yılbaşı için kesinlikle yapmalısınız. Yapılışı burada. Onlar kablonun çıkması için şişenin dibinden delik açmışlar, herkes yapamayabilir ama üstünden çıksın kablo ne farkeder.
Aşağıdaki dizliklerin rengine de desenine de bayıldım, biliyor musunuz bu yıl kısa botların üzerne giyilen böyle dizlikler çok moda.

Bu bayan kesinlikle çok güzel şeyler yapıyor, böyle rengarenk bir örtü örün, çok büyük olması gerekmez, dizlerinizi örtecek kadar. Kış günlerinde evinizi aydınlatacaktır.

Mevsim geçti gibi, ama gelecek yaz için aklımızda bulunsun, çocuklara evde dondurulmuş meyveli buzlar yapın işte böyle.

Bu da eski kazaklardan şişeler için hediye paketleri hazırlama projesi, çok ama çok şık.

Bu da bir diğer bayıldığım fikirlerden, sıradan bir yağlı kağıdın, böyle bir masa dekoru olabileceği aklınıza gelir miydi? Daha fazla resim burada

Ah sarı ve çizgili, bu yıl başında hediye paketlerinizde çizgili sarı kurdela kullanın. Tabi burda nikah hediyeleri bu formda hazırlanmış. Sade bir paketi nasıl da canlandırmış.

Bu yapılabilir mi kestiremiyorum ama çok tatlı, çok hoş bir dekor. BATH yazan süngerler.

Bu resim başlı başına bir şahane ama burdaki sevdiğim ayrıntı, çaydanlık fincan ve uzun tabak için örmüş oldukları kılıflar. Ba-yıl-dım. Decor8'den.

2 yorum:

Sibella dedi ki...

Hepsi harika, görsel şölen için teşekkürler :)

HaNdE... dedi ki...

ay eridim bittim burdaaa :)

Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe