Siz Hala Burda Mısınız?

Sevgili ziyaretçilerimiz bu sitede yer alan tüm yazılarımız yeni adresimizde. Üstelik yeni bir sürü güzel konu yayınlandı. Hadi diğer tarafa gelin. www.biryastikta.org

31 Ocak 2011 Pazartesi

Sponsored Posts: Butik Tatlar'dan Sevgililer Günü Macaronları









Bu harika macaoranlarla romantik bir sevgililer gününe ne dersiniz. Butik Tatlar istediğiniz şekilde ve sayıda sizin için hazırlayacaktır. Kendilerine buradan ulaşın, siparişinizi vermekte geç kalmayın.

Keep Calm Posterleri

"Keep Calm and Carry On" (Sakinliğini koru ve Devam et) yazılı posterler ilk defa II. Dünya Savaşı'ndan sonra İngilizler tarafından, halkın moralini düzeltmek için yapılmış. O günden bu güne neredeyse bir atasözü haline gelmiş olan bu sözün yazıldığı posterler, evlerde veya aksesuarlarda bolca yer ediyor. İnternette birçok örnek bulabilirsiniz. İşte bazı örnekler.


Posterde dikkati çeken özellik hep aynı yazı fontunun kullanılmış olması ve üzeerinde bir ikon resminin yer alması. Bu seriyi daha eğlenceli hale getirip ikinci sözcüğü değiştirerek farklı posterler yapmışlar. Etsy'de bu konuda yapılan posterler ise şöyle.







Sevgililer Günü İçin Basit Süsleme






Severek takip ettiğim bloglardan birinde bu harika sevimli resimleri görüce paylaşmadan edemedim. kaynak

Biçimli Kalçalar İçin


Dişiliğin sembolü kalçalar için yapmanız gereken tek şey biraz zaman ayırmak ve gayret göstermek...

Küçük, dar ve sıkı kalçalar... Kadın vücudunun en çok ilgi çeken bölgelerinden olan kalçaların biçimli olması aslında bir hâyâl değil. Biraz özen, bakım ve egzersiz kalçalarınızın forma girmesinde ve seksi bir görünüm almasında son derece etkili olabiliyor. Dişiliğin sembolü kalçalar için yapmanız gereken tek şey biraz zaman ayırmak ve gayret göstermek.

Bildiğiniz gibi suyun sağlığımız üzerindeki yararları saymakla bitmiyor. Suyun cilt ve sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri olan suyu asla ihmal etmeyin. Günde 13 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin.
Sıkı ve biçimli kalçalara sahip olmak için bu bölgedeki kaslarınızı çalıştırmanız şart. Bunun için en ideal hareket şudur: Yere sırt üstü uzanarak kalçanızı 10 kere kaldırıp indirin. Daha sonra yukarıda 10 saniye kadar tutun. Bu hareketi 4 kez tekrarlayın. Bunun dışında yüzme, yürüyüş özellikle de bisiklete binmek de kalçalar için önerilen egzersizler arasında yer alıyor.

Masaj kalçalar için de çok yararlı. Piyasada satılan masaj aletleri ile yapabileceğiniz gibi suyla da masaj yapabilirsiniz. Özellikle soğuk suyun basıncı kalçalarınızın sıkılaşması için ideal.

Tuzdan ve çok tuzlu yiyeceklerden uzak durun.

Özellikle masa başında oturarak iş yapan kadınların büyük bölümünde alınan kilolar kalça bölgesine gidiyor ve zamanla dolgun kalçalar ortaya çıkıyor. Bu nedenle gün boyu hareketsiz kalmayın. Ofisiniz üst katlarda ise asansör yerine merdivenleri kullanın.

Yürüyebileceğiniz mesafeler için arabanıza ya da toplu taşıma araçlarına binmeyin.

30 Ocak 2011 Pazar

Bebek Odalarına Duvar Rafları

Resimleri tıklayıp büyütebilirsiniz.












Kaynak

Eye Candy: Little Friends
































Bir , iki , üç, dört, beş, altı:unknown, yedi: unknown, sekiz, dokuz , on:unknown , onbir , oniki , onüç , ondört, onbeş:unknown , onaltı
Bu Yazılarımıza Göz Atın
Blog Widget by LinkWithin

Special design for BIR YASTIKTA . Designed by GeCe